Monday, October 12, 2009

HARI INI 12 OKTOBER

Salam..slamat hari raya,hehe. lama ilang? gi mana? heheh.gurau je.. harap korang smua sihat sejahtera sambil baca entri blog aku yang ter-latest ni,huhu..sekarang jam 4.10am, hari Isnin, aku kat tmpt keje ni, tp td kol 2.30 da abih keje,lepas abih download+tgk movie, ak bikin ar cite ni;p

Kalo dilihat tajuk entri ini diatas,hahah.. 12 oktober.. apehal lak ngan tarikh ni? jeng jeng jeng.. tapi sape yg rapat mesti tau, ni kira utk sape yg x rapat la, arini 12 oktober ialah harijadi aku atau birthday aku dlm bahasa inggeris-nye..

Hari ini genap umur aku 'dot'dot'(rahsia,teka sndiri), maka ak ingin merakamkan setinggi tinggi kesyukuran pada Allah swt kerana masih memberikan ku nyawa untuk terus hidup, kesihatan yang baik dan rezeki serta rahmat setiap hari dalam hidupku, sejak lahir hingga sekarang..

Terima kasih jugak kat kawan2 yang wish serta ingat, yg anta sms/email, facebook, etc.. terima kasih sebab ingat, dan pada yang tak ingat tu, sendiri mau ingat la ye,heheh. gurau jek.. xde hal la, tapi nati bday korang xyah la ak membazir krdit nk wish,heheh..

Jadi ini sahaja untuk kali ni, take care.. Yang baik itu datang dari Allah swt, yang buruk itu datang dari aku.. salam..selamat sejahtera;)

7 comments:

இBieaz_Bie Azreenaஇ said...

hi aizat.. lama Bie xsinggah sini hehehe
oh awak besday upanyer **HAPI BESDAY AIZAT** semoga dipanjangkan umur, dimurahkan rezeki.... (^^,)

NoRT said...

epi besday jat! oic.... besday aku 11 okt ler..hahahha.. pepun,moga tros ceria bro... moga dpermudahkan urusan..moga dpt pe yg hg dok cari slama ni! jaga mak leklok!! jd ler anak yg baik!!!

nURmALa mAZLan said...

happy birthday aizat...
yg ke 2.....
huhu~
wah wah...
sejak bekerjaya ni..
ko sombong x hengat kan...

Ai Adachi said...

happy birthday yg ke 19++

muda lagi.hahaha..

iRiSS said...

boooooooo!!
happy birthday...!! =)

ViLdA FiDa said...

waaa...hepi besday..aikk,lambat aku wishh

Che Aliaa said...

heyya aizat~
happy belated birthday. may u hv a wonderful one! ^_^

Aizat's life © 2008. Design by :Yanku Templates Sponsored by: Tutorial87 Commentcute
This template is brought to you by : allblogtools.com Blogger Templates