Sunday, September 20, 2009

SALAM AIDILFITRI

Salam.. salam aidilfitri buat semua kawan2 yang beragama Islam.. Tatkala aku menulis entri ini, mungkin korang smua sedang berada di kampung halaman, di rumah bersama keluarga tercinta sambil mengemas rumah mahupun bermain mercun, manakala aku lak ngah bekerja..

Tapi xpe, kampung aku hanya 2 minit setengah dari tempat keje aku ni,hehe.. tapi still rasa x best sbb slalu time camni pada tahun2 seblom ni, mungkin ak ngah mengecat rumah takpun round2 kg naik motor, xpun ngah beli air botol kat chowkit, dan yg paling afdal, aku lepak bersama kawan2 kat kg baru..

Sedih la sikit, tp xpe, kang kol 7am aku dah bole blk 'kampung'.hehe.. di kesempatan ini, aku ingin memohon maaf atas segala kesalahan yang aku lakukan, mungkin ada terlepas cakap, terkasar bahasa, ter-jerit, ter-maki, ter-tak-layan, ter-carut mahupun menyakitkan hati korang, yang aku tak sempat nak masuk blog bagi komen, yg aku telupa nk amik award/tag, smualah ye, samada yang sengaja atau tidak disengajakan, mohon maaf atas semuanya..

Harap korang semua begembira di hari yg berbahagia ini, moga raya kali ini meriah disambut bersama keluarga dan insan tersayang, sape yg memandu, tolonglah berhati-hati di jalan raya, jangan pikir nk cpat je ok, sayangi nyawa anda dan insan tersayang..

Akhir kata, SELAMAT MENYAMBUT HARI RAYA AIDILFITRI, MAAF ZAHIR DAN BATIN dari saya, WAN AIZAT WAN JAAFAR..

p.s-aku akan cuba update blog ni dan singgah blog korang smua slalu, Insyaallah.. terimass

8 comments:

Jimmy said...

SELAMAT IDUL FITRI 1430 H. MINAL AIDIN WAL FAIDZIN.
MOHON MAAF LAHIR DAN BATIN

cHeRyNa PiReS said...

"Sungguh cantik kain pelekat,
Dipakai orang pergi ke pekan,
Hari raya semakin dekat,
Silap dan salah mohon dimaafkan."

Selamat Hari Raya Aidilfitri.

--> sha dulu pon bekerja time raya...sudah pastinya paham prasaan aizat tuh. nywayz, thanks for reading chrysanthemum story tuh...finally terjumpa komen aizat di hari raya:)

Signorina Syima said...

gerun aku.. masuk2 keluar lagu selimut putih.. weh, buka la lagu raya

aizat... sesungguhnya ko sudah melupai aku.. aku tetap memaafkan ko.. selamat hari raya dan maaf zahir batin...

akulensa said...

selamat hari raya bro..maafkan aku klau ada salah silap sepanjang jd kawan ko..

NoRT said...

maaf zahir batin bro...

Cybernetics Mind said...

whatever.......
S E L A M A T

n@m@n said...

AIZAT


selamat hari rayaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

Mr. Azman @ Kreuger said...

selamat hari raya aku ucapkan untuk hang sekeluarga. wah lame betoi tak dengar berita dari hang. takkan merajuk dengan aku kot. hahaha...

semoga bergembira dan sentiasa ceria disamping keluarga tercinta. kalau ade masa nanti boleh la kite ngeteh sesama ok... nanti kite roger sekali sama itu Jai. Dia pon dah lame tak contact aku.

Adois~

Aizat's life © 2008. Design by :Yanku Templates Sponsored by: Tutorial87 Commentcute
This template is brought to you by : allblogtools.com Blogger Templates