Thursday, May 7, 2009

BARCELONA MENANG NASIB

Andres Iniesta(kanan) celebrate goal minit-94

Sape tengok game Chelsea vs Barcelona pagi tadi??

well, barca menang agregat lpas draw 1-1, gol Andres Iniesta last2 minute, gile dol..game tension gile, Barca tak bape attack sgt kot game pagi tadi, gol Chelsea minit ke 8 ke 9, lawo nak mampos, Michael Essien libas bola tu, 1st timer, kene palang pastu lantun masuk kat belah kanan Victor Valdes, keeper Barca, mmg aku salute ar..

Malangnya Michael Essien yg pada awalnye hero, bole ar dikatakan salah 1 punca kekalahan Chelsea, baik punye bola dia clear, betul2 kat Messi kalo x silap aku, mmg naya, Messi pass kat Iniesta, mampos!!! Die slice bole tu pegi kiri Cech, so harapan lebur, bekecai sekelip mata..

Walaupun aku fan United, tapi game tadi nyata dan sahih 200% berat seblah dowh, kesian dowh Chelskea, ade ar dalam 5 kali bole di-consider utk dapat penalti, tapi 1 pn tak dapat..Barca btul2 lucky bast*%$, huhu..

Jadi, impian Presiden Uefa, Michelle Platini agar final all-english tidak berulang menjadi kenyataan, aku rasa mungkin itu salah 1 sebab nape pengadil pagi tadi sangat la berat sebelah..

Dan final 28 Mei 2009(waktu Malaysia)ni, Manchester United akan bertemu Barcelona, currently dorang adelah peneraju liga di negara masing2, England dan Sepanyol, siapa yg korang rasa bole menang?? Kita tunggu dan tonton..

GLORY GLORY MAN UNITED!!

9 comments:

YoYo said...

memang sian.. ref takmo dah kelab english men same2 @ finale nanti.. Barca menang cara tak besh r tapi pe nak buek.. silap2 mampos ref kene ngan fans CHELSHIT!!

NoRT said...

oic...MU-Barca.... aku rs berat kat MU...

nURmALa mAZLan said...

BARCA la menang..ekekeke~~ poyo deyh aku ni.. x tau apa² tetiba kata Barca leh menang..wakakaka~

tapi mana tau, dah kata Barca lucky bastart..kot² 28 mei nnt dia double lucky bastart gak..huhu~~

**nak suh abg masuk blog ni..ehehehe~

A.I.Z.A.T said...

To YoYo-

Tu ar pasal yo, org tkt final pn ref berat sebelah, takut sgt2 sbb Platini kan cam anti english club ke ape tah,

kuang aja punye frenchman..

Hope final nati, ref tolong ar bagi fair game ye..

A.I.Z.A.T said...

To Nort-

Aku pun berharap jua begitu,
moga team ni menang lagi la ye;)

A.I.Z.A.T said...

To KaK Nurmala-

ok2, kite tgk ar nati, pastu baru kite ble discuss..huhu..

28 may ni, dah abis la Luck Barca kak, mane ble slalu sgt Luck luck ni..amin]

**suh ar abg masuk, kurang2nye, naik gak traffic blog sy ni;p

NaNaBdKbaiK said...

anda telah di tag - sila layari blog saye untuk mendapatkan award anda". Terima kasih!

naddysh said...

opkos laa MU~

kompiden neyh!

hee~

harun said...

dengar citer MU main mlmni. kena brapa bijik?

Aizat's life © 2008. Design by :Yanku Templates Sponsored by: Tutorial87 Commentcute
This template is brought to you by : allblogtools.com Blogger Templates