Wednesday, May 6, 2009

Arsenal 1 Manchester United 3

Ronaldo score 2 je semalam

“Ko jgn suka sgt, ko igt Arsenal tu cap ayam ke? Bla bla bla bla bla.. MU akan tersingkir”..


Wawawawawawa, geli hati betul..mana ade orang guna ayat "akan tersingkir", ape dia ingat ni kelas '3 anggur' ke? bangang!! orang nak tengok bola, ko pun sibuk nak tengok bola, padahal xtau pape..


1st of all, aku xde lak ckp Arsenal cap ayam ke cap kambing ke cap kipas udang.. Tapi ada sorg mamat yg KONONnye fan Chelsea tak sedar diri dan KURANG bijak serta tiada adab dan nilai2 murni serta kurang pengetahuan ni, nyemak je masuk blog ni pastu tinggl komen camtu..hahahhahaahhaahha..nape gelak ni Zat?? So aku cite la ye..


Tadi(pagi), MU baru je menang ngan Arsenal (3-1), gol dijaringkan Park Ji Sung dan 2 gol dari Cristiano Ronaldo, manakala Arsenal dapat penalty lpas Fletcher fault ngan Fabregas Van Persie score penalty tu, dimana penalty yg x bape patut dibagi, tapi kire halal ar..main kat Emirates beb, igt senang ke ble dpt 3 gol??


Kalo kite baca paper atau website, google news sume, ade satu statement oleh Fabregas yg mana ianya menggelikan kaki aku, bunyi lebih kurang gini la ek,

“United will face different Arsenal in this 2nd leg”..


Well well well, “syabas inspector sahab, mere Bombay police station tom se pyar kar te ho”, ahah, tgk aku da ckp Hindustan.sorry sorry..atau bile diterjemah, “United akan berdepan Arsenal yang berlainan dalam pusingan kedua ni”.. Maka, memang la sgt LAIN bile kite tgk game tadi, 1st leg kalah 1-0 je, 2nd leg ade 3 oo..huhuhu..tahniah ar..


So, MU pegi final kali ke-2 berturut-turut, atleast MASUK final ye tak?? Menang kalah dah cite lain..Puas ati aku, tak terkata kepuasan ni, susah nak describe, hepi, terharu, bersemangat waja dan muhibah btol..hahahhahahahha..


Tadi aku gi usha game ni kat Pelita, antara ahli majlis tetinggi yang hadir ialah Encik Komeng, Encik Syahir putra LRT, dan Encik Nazri Corus..wahahahhaha.. agak ramai gak penonton tadi, pastu lak ade sorg Arab berkulit tak putih ni, semangat pisang sangat, tepuk tangan, pastu macam2 ar die komen, ade je try, die komen, ade je komen, die try.. Eh silap..


tapi kire ok ar kan, Manchester United berjaya ‘menjejakkan kaki’ di Rome, 27 Mei dan akan menentang samada Chelsea atau Barcelona yang akan bertarung awal pagi esok.. Tak kira sape pemenang game kat Stamford Bridge ni, dua dua akan jadi sengit.. jadi kita tunggu dan lihat team mana bakal lawan ngan United di final nati..


FINAL BEB.. FINAL..KORANG PAHAM KE APA MAKSUD FINAL? HEHEHEHHE..


GLORY GLORY MAN UNITED.. AND THE REDS GO MARCHING ON AND ON!!

10 comments:

nURmALa mAZLan said...

kita jumpa kat final nanti...
barca vs manu

A.I.Z.A.T said...

tengok dlu,kalo menang pagi kang baru ble ckp ;jumpa;.huhu

ele laki akak yg minat, akak mana tgk bola? hahahha

naddysh said...

yeay!

Man U menang~

adakah episode 21th may 08 akn berulang???

kte ntikn result game pg esok!

hehehe

GADIS yaya said...

bola lagiiii. hadooooi

NoRT said...

wow! hg ni leh cakap industan ye... dasat! dasat! hg dulu skolah mnengah kat Bombay ka? huahuahua.. dmam la..x tgok pon game tuh..

A.I.Z.A.T said...

Naddysh..

yeay gak;p

yup yup, Man u mnang bro,

kite sume harap kisah 21 may 2008 akan berulang;) harap2 la ye.

cume ape yg berulang, Mu akan menang final, lawan je lain, Barca.. team power tu..huhu

GLORY2 MAN UNITED

A.I.Z.A.T said...

Gadis Yaya-

mmg ar, kitorg sume minat bola, u lain ar.kaki bangku,wakakakaka;p

A.I.Z.A.T said...

Nort-

bole ar sikit2, tp aku mmg xphm lngsg,wakakakka..aku skola menengah kat Sekolah Menengah Kebangsaan Padang Tembak, Jln Semarak, Kuala Lumpur, Malaysia..

bukan Bombay, India..HAHAHAH..

kesian dmam, rugi oo x tgk game..
lagi best dari game Chelsea vs Barca pagi tadi..wakakakaka..

final: United vs Barcelona..

mesti syok oo;)

YoYo said...

different r sangat team tue ea Jatt?? seb baik tak koson dapat gak saguhati.. 2pon AF sroh seri je dorang kene 3jibik.. wakwakwak.. teros jadi arSENGAL yea!! hahaha.. mampos r ko arSENGAL ooii!! ngan Wenger2 p jahanam..

UNITED we stand!!

A.I.Z.A.T said...

To YoYo-

Ish ish, sangat2 different ar kak yo..

tu ar pasal, atleast ade gak gol nak wat kenangan,hahahhaa..

Sengal sangat ar dorang aritu, kesian pn ade, tp nk wat camne, dah takdir.huhu..

Glory2 Man United

Aizat's life © 2008. Design by :Yanku Templates Sponsored by: Tutorial87 Commentcute
This template is brought to you by : allblogtools.com Blogger Templates