Friday, April 17, 2009

NIKE TEMPO KALER PUTIH


Kasut aku dah rosak..kasut futsal aku yg lama tu da berumur 5 tahun dan dah belubang depan die.so aku pun menge'pau' bapak aku utk membeli kasut Nike Tempo cam gamba kat atas ni. hahhahahahah..skang aku bole 'menyepak' dengan berleluasa..

7 comments:

Mr. Azman @ Kreuger said...

dah ade kasut baruuuu... woohooo
lepas ni boleh le friendly match
amacam? ok?

A.I.Z.A.T said...

ala man, ksut pau bapak ble ar aku.hehehe..bole man.ko punye pasal.
frenly, frenster, facebook sume ble.
hahahah..

NoRT said...

wah bro...tahniah la bapak ko bli kasut baru... leh pakai raya skali tuh..hahaahahaha... ko kalo x syg kat bapak ko,mmg ko trok la...jgn marah bro..

A.I.Z.A.T said...

mane ble x syg bro..
wlu camne pn tu kan bpk aku,
wlupun die x belikan kst.
ak msti kene syg family aku. full time.. no reason.hehe ape lak nak mara bro..

A.I.Z.A.T said...

TO Anonymous-

Aku mintak duit BAPAK ko ke?? x kan??
bapak aku mintak duit bapak ko ke?
x kan?? ko dah ar PENEGECUT XDE TELUR nak tunjuk identiti..

pastu sebok lak nak komen2..
nape? takot?? kalo aku tau blog ko nati, ko tunggu jela ek ape ak bole buat kat blog aku..

oi bodoh, ko jangan nak sibuk2 la pasal aku,ko tu kaya sgt ek?

pastu lak ko ni prangai cam anak haram pehal, ko xde mak bapak ek?

ke ko ni xde bapak?? xde ek??
ke ko xtau pn bapak ko sape??
ke ko mmg anak angkat?
ke ko bodoh nak mampus sampai sakit ati sgt msk blog ni?

dahla penakut, bodoh lak tu, dah ar bodoh, xde maruah lak tu komen2 x bg nama..ke xtau cane nk ltak nama kat komen? hahahha.oi bodoh..

ko igt sket, kalo ak dpt tau ko sape..
sure banyak bende aku ble buat..
ko tunggu.

Frantic Finger said...

haaa..amik ko..pdn muke sound2 org lg.
marah lg zat.marah!!

weh dh ade kasut br ble maw men ngn ktorg kt krmt?

A.I.Z.A.T said...

ish mane de marah..
ni aku saje expresi diri.hahahahah..

wei mesti ar bole men, ajak je ok peza? hehehe

Aizat's life © 2008. Design by :Yanku Templates Sponsored by: Tutorial87 Commentcute
This template is brought to you by : allblogtools.com Blogger Templates