Thursday, March 12, 2009

PUAS HATI

Hai, korang tengok ke bola pagi tadi? hah, x minat? ish ish..xpe la, ak paham, x sume orang minat.huhuhu.pagi tadi dengan perasaan konfiden, aku, komeng ngan kawan nama naz tgk bola kat plita(lagi)..keputusan membanggakan, MU mnang 2-0, hasil jaringan Vidic(minit-49) dan Cristiano Ronaldo(minit-49)..hahahahhahahha..best best..aku puas..korang puas? tak ke? hehe.. xpela.

sume puas ati KECUALI, pagi tadi ade la sorang kawan aku yang KONONnye suh aku kejut sebab nak join tengok bola, dah call, 2 kali, msg..ingat ade ar join tgk bola tapi haram..takde ar datang..

p.s-lain kali jangan harap aku nak kejut ko Botak!

aku ngantok dah ni..ni lak keputusan game lain dlm pusingan last 16 Champions League dan beberapa aksi pasukan Juara dan yang terbaik di dunia iaitu Manchester United..hahaha..


GLORY GLORY MAN UNITED!!!!


"Teams with Highlighted font-win"


First goal,thanks to Vida

Party time

Giggs in action

Ronaldo with superb header-second goal

Rooney n Ronaldo(after ronaldo's goal)

9 comments:

Farah Aminuddin said...

lm x lyn bola hihi

A.I.Z.A.T said...

Farah-

Kat nz ade org lyn bola ke x ek farah?

Hidayah said...

hidup MU...kejor yop kejo...eh..silap kot..
tapi akak mmg sokong MU...

Jade said...

berbaloi my hubby bgn tgh2 mlm tgk pasukan die menang...

anyway our family sokong LIVERPOOL.. tp saje jgk nk selit2 kt penyokong MU.. hiks

A.I.Z.A.T said...

Kak Hidayah-

MU nye tagline "GLORY GLORY MAN UNITED LA"..kejor yeop kejor tu Perak ar..hehehheheheh..

wah bgs ek sokong MU.tahniah la ye

A.I.Z.A.T said...

Kak Jade-

Wah fan liverpool?huhuh.. kite tunggu sabtu ni la k..

Signorina Syima said...

tak pe...tak pe.... liverpool ada lagi...

huhuhuhu aku tukau lagi... ko ni tak mo menggunakan daya usaha sket...

aku pakai link lama balik...

i'm sorry...hihihih

ELeEa said...

=)
Hooo...ok la tu...
walaupun sy xminat bola...
tp kdg2 amik tau gak...
nk amik ati'dia'
hehehe
=)

nURmALa mAZLan said...

tak tgk..
tapi yg pasti bakal suami ku sangat seronok sbb barcelona menang..hampeh

Aizat's life © 2008. Design by :Yanku Templates Sponsored by: Tutorial87 Commentcute
This template is brought to you by : allblogtools.com Blogger Templates