Friday, March 13, 2009

KARUT TOL AR


Ke-senget-an aku

Emm..xtau ar nape..dlm sminggu ni, hatiku gundah gulana(ayat x ble blah), mungkinkah aku i 'keras' di luar, dan 'rapuh' di dalam?? hahahahha.. slalunye aku hepy, aku bising2(bile jupe kawan), aku bahan kawan2(komeng trutamanya), pendek kata, kalo sape yang x kenal aku, mesti ingat aku ni jenis yang 'rock2', tapi aku pun lupe, asal usul kjadian aku ialah dalam irama 'balada', 'akustic'.. hehhe..tapi slalunye Rock lah beb..bile sorang2 je jadi Jiwang..

ape yang aku mengarut ni?? asal nih?? 2 3 ari ni aku x bape ade selera nak jawab call ramai kenkawan, aku x bls msg sgt, aku malas.xtau nape..aku bengang ngan kwn aku sorang, tapi sume orang 'kene'.. x patut oo.hehe..xde ar..aku rindu kat ramai orang la, bukan 'seseorang', tapi ramai..

eh xde ar ramai.ade ar beberapa..of course la kawan pempuan kan..ade yang da 1 thn x jupe, tapi lately ni teringat lak, pelik tul, ade yang no fon die aku da delete', tapi aku save blk, sbb die start contact2 aku balik(tapi aku bengang lagi)..sebnanye aku pun xtau nape aku tetibe camni..
korang tau ke nape??

dulu ade orang gtau aku, die cakap, aku tak bole sayang pempuan, sbb sume yang aku sayang tu mesti lari, xpun org tu xkan sayang kat aku balik..heheh..arini aku rasa bende ni btol kot..wahahahhahhah



8 comments:

ko paham! said...

wow! mmg maslah basaR nie.. hahahaa entah2.. ko.. histeria tak? hahahaa! xdelah..hie3! aku pun slalu alami masalah mcm ko nie.. aku rse ko ni streSs koT.. cehh.. skatie jeR.. hax2!

ELeEa said...

Hmmm...
Sabar la Aizat
Sure sok2 ada ssorg yg tbaik utk Aizat...
Jgn tburu2 sgt...
Takut merana...
=)

Mr. Azman @ Kreuger said...

aku rase hang ni dah angau
sebenaqnya.. hahaha.. dah ade awek
ke blom? die dah tau ke hang suke
kat die? die ape kate? ok ke idak?
kalau belum cakap... just ajak die
keluar.. lepas tuh cakap jer.

kekeke... nampak sangat dari ayat
nko kat atas tuh macam sedang tak
terlepas ayat kat hati.. tersangkut
sangkut la... cakap je. sudi ke
kawin.. eh.. sudi ke jadi kawan
baik atau pon lebih dari tuh..
hahaha...

semoga berjaya~

Azman Ishak®

Signorina Syima said...

ko gundah gulana macam ni sbb nak period kot...huhuhu lupa ko bukan pompuan kan??

sebab manchester vs liverpool kot... ekekekek..

ala normal tu perasaan.. sekejap je tu... paling lama 48jam.. dh.. pegi eksesais sat gi nak masuk padang lawan liverpool ni...

nURmALa mAZLan said...

uik??? biar benar x dapat lagi... ni address ko kan??


No 24, Jalan 4/27A
Seksyen 5, Wangsa Maju
53300 Kuala Lumpur
meh sini email pulak akak send kad..

chichi said...

haha i pun igt u tgh period. hahaha! biase la tuh, every month mesti la ada satu hari tu kita emo semacam. mungkin ada something yg 'kwn lama' tu buat i the past and then buat u terigt balik? pastu u terus jadik emo ke.

rudy syah said...

harap2 hidop ko x senget mcm gambo tu..
hehehehe...
aizat best...!!!

NoRT said...

cool bro.... hang try tgok muka mak hang....sure leh aman punyaaa!!

Aizat's life © 2008. Design by :Yanku Templates Sponsored by: Tutorial87 Commentcute
This template is brought to you by : allblogtools.com Blogger Templates