Friday, March 6, 2009

MYSPACE NO MORE

Ha, akhirnye aku delete gak myspace aku yg dah berhabuk tu..niat nak jadi blogger tegar sampai bebile.hehe..aku tak nyesal pun delete even ramai kawan, aku da sakit ati nak gune myspace tu..hehe..sana ramai kawan tapi xde yang btol2 nak bkawan, nak anta 1 msg punye la susah cam nak kene bayar singgit satu msg mspace tu, padahal free je..cam kimak jek, so aku delete ar,huhu..

sbagai bukti aku delete, ni la email confirmation dari admin myspace..hehe.. lepas ni maybe frenster lak aku nak delete..wakakaka..

Konpem delete

12 comments:

Mr. Azman @ Kreuger said...

ye aku sokong....
delete jer. guna jer medium blog
ni sebagai tempat segalanya..
yehaaaa~ go aizat the best.

harap harap lepas ni aizat ade domain
sendiri... heheh... sire gempak seh~

imagine kalau:-
www.aizat.com.my
www.aizatbest.com
www.aizat.my
www.i-zat.com
www.i-zat.com.my
www.i-zat.my

pergh... boleh buat bisness
domain hang ni... bile lagi
nak tempah domain tersayang...
hahaha... semoga success dalam
bidang penulisan. Walau ape
jugak alasan hang... wish you a
good luck~

AzmanIshak®

Frantic Finger said...

aku sokong ko zat.
aku sokong ko gak mr.Azman.
aku tpk gak..ape gune ade tp dh lame xbkak..sume bende nk ade nape?

aku skang jage FB ngn blog je.FB sbb byk bende bole wt. myspace dlm kenangan.

blog byk bende aku leh mngarut.ade org bace or follow ke x...lantak!

aku pn xlyn org yg dtg tulis kt cbox; "sila ke blog ... & link ke blog kamu".

harap maklum, aku ade pdpt sndri samada org yg offer link tu patut atau tidak dLINKkn.

1 penjelasan mudah, same cm pdpt aizat ttg myspace.

ELeEa said...

Hehehehe...
Xpnah ada pun myspace dgn friendster 2...
Best ke eh...
Blog lebey hebat
Bebaru ni eleea ada la facebook...
tgk kdaan la camner...
=)
stakat ni ok lg...
hehehehe

NoRT said...

azam baru ke jat?

Jade said...

bagus2..byk sgt pun buat semak jer..
kn suma2 pun kita duk update kt blog :P

BLOG RULES :P

A.I.Z.A.T said...

Encik Azman-

time kasih la sbb sokong aku, hehe. bkn ape, aku cume da x nmpk katne relevannye mysapce ni..blog bnyk bende ble buat, aku ble "membebel" sesuke ati aku..hehe


www.aizatbest.com' cam best jek.. hehehe

time kasih la ye wish me luck.. wakakkaka.take care..daa

A.I.Z.A.T said...

Frantic Feiza-

Time kasih gak kerna menyokongku.hahhaha..

btol ar kan,nak watpe ade sume tp x gune..tak fully utilize ar kan.. x bagus tuh..

aku skang ade blog ngan fs.tp fs pn lama giler babi x bukak, tp syg nk delete sbb bnyk kwn skola kat situ, so bia je ar.

psl kat blog ble mngarut2 tu, ak stuju sgt la..sbb tu aku suke blog, bnyk kbebasan menulis..huhu

psl linkkan blog tu kan, mcm da jadi 1 trend lak ek.. ak x ksh sgt, tapi ak cam x bape gemar bile ayat die tu cam mengarah kite lak, contoh cam "SILA KE BLOG http..bla bla bla blah.com"..die igt die sape nak suh2?? hahaha..

atleast ckp ar elok2 sikit, bagi pujian ke.hahah..tp bodek x ikhlas x bgs gak kan? hehe..

A.I.Z.A.T said...

Eleea-

Myspace best gak, tp xle challenge blog ar..lagi best. bnyk bende ble tulis, ble buat.interaktif dan blogger2 pn ok, sume otak cerdas dan pintar, serta rajin.. x mcm myspace, bnyk budak2 yang malas2 membaca dan hanya tau nak ltak gamba bf/gf dorang banyak2..hahahhahaha

A.I.Z.A.T said...

Nort-

bukan azam baru ar bro, Azam Dungun kot.haha.xde la.dah boring jek

A.I.Z.A.T said...

Jade-

Saya sokong la, xyah banyak2..jaga je yang ade ni kan?hehe..

yeah,sure BLOG RULES;>

»Tä§häbellä« said...

Uitzz! tasha teringat lak pada kawan sha..kalau putus je ngn bf dia tus delete akaun mypes...pas tu dah dapat bf baru wat balik rasanya manyak kali dia wat camtu huuh! dalam hati sha x penatkee dia wat semua tu hihihi..sejak kenai blog sha jarang dah jengok mypes kekadang tu terlupa...

GADIS yaya said...

whyyyyyyy?

Aizat's life © 2008. Design by :Yanku Templates Sponsored by: Tutorial87 Commentcute
This template is brought to you by : allblogtools.com Blogger Templates