Sunday, March 29, 2009

MAJLIS PERKAHWINAN KAK NURMALA

Inilah Wisma Sejarah

Yang kiri tu Rusdi 'rudy shah', seblah die Jai 'akusape'

Tu aku

Tu Kak Mala dan suaminya

Lawo oo kek dia..tak caya??


Tengok dorang..uuuuuuuuu lawooo

Bergambo besama pengantin

Kat bawah dewan majlis kawin tu..nak balik dah

Dengan 'bunting' Pengantin, cantik oo

Skang ni aku kat umah udi, saje je datang sini sebab wallet aku tetinggal dalam beg kamera rusdi, tadi kitorang pegi majlis kawin kak nurmala..hehe.. sedap makan2 tadi, time kasih la kepada Puan Nurmala sebab sudi menjemput, hehe..Akak ni sebnanye ialah antara kawan2 blogger yang rajin masuk blog aku ni, lagipun die sanggup anta kad kawin die, pos la email la, jadi dengan berbesar hati aku nak pegi majlis kawin die..

Jam 2pm, Rusdi dan Jai datang umah mak aku kat kg baru, saje tido sana, snang nak pegi kenduri kak mala yang mana dewan dia dekat je, kat wisma sejarah, sebelah perpustakaan negara tu..

Dalam 2.30 camtu dah ade kat sana, takut gak memula tu, sbb dah ar x knal sgt, knal camtu2 je, inilah 1st time aku pegi majlis kawin yang mana pengantinnye ak pun x bape knal, kenal secara 'maya' je, yang nyatanye xla seberapa..tapi xpe, ape salahnye mengeratkan siltaurrahim ye dak?
patutnye encik Azman Kreuger pun nak join tapi ade hal penting, takpe2, lain kali kalo ade rezeki kite pegi ar kenduri kawin kawan2 blogger lain..

Best makan tadi, nasi minyak ngan rendang daging, kuah kari, best2..heheh.air sirap die pn layan gak, mmg ar sirap tu air biasa kan, tapi yang tadi punye sedap oo, xtau pesal, bkn nak bodek ke ape, tapi mmg sedap..hehe.so lepas makan tadi, sempat ar amik gamba sekeping dua..Tadi dengar ade orang announce handphone kak mala tu ilang lak, taktau ar da jumpe blm. mintak2 ar jupe, kesian oo..sape amik tu tlg bagi balik ye, die baru je kawin da hilang mood phone ilang.xpe kak, sabar ye..

So SELAMAT PENGANTIN BARU la diucapkan kepada mempelai iaitu Nurmala & Khairul.

Moga berbahagia hingga akhirnya, amin amin ya rabbal allamin..

12 comments:

chichi said...

mmg cantik ah setting wedding dia!

selamat pengantin baru! :)

u bila plak aizat? hehhee

Signorina Syima said...

wah... kenapa tak ajak aku...?? aku boleh jadi partner ko jap/... aku suka makan nasi minyak...

NoRT said...

best makan kenduri wehhh... tp,lagi besh kalo makan kenduri kat kampung...

cendawanintim said...

yup, kek tu sangat la cantik..

cybernetics mind said...

Emmm...nia asik dok gi majlis orang lain jer...tuan punya blog bila plak :p. Itu jam kalu...jgn lupa aku erkkk

ELeEa said...

Uuuu...
meriahnyaaa...
aizat mkn x kek 2?
rugi la kalo xmerasa...
hehehehe

A.I.Z.A.T said...

Chichi-

aah ar syima,mmg cantik..hehe.

i bile? u tu bile??

nati jgn lupe jemput i ok..

take care

A.I.Z.A.T said...

Signora Syima-

Ala ko x ckp.
tau ak ajak ko.
hehe.xpe nati kalo ade aktiviti gi kenduri kawin lagi, aku info ko ek..

A.I.Z.A.T said...

Nort-

Besy gak ar..
ala kat kg best kalo buat gotong royong..kumpul ramai2..
skang ni ssh nort.

dah x rmi wat camtu sbb kos tinggi..
huhu

A.I.Z.A.T said...

Cendawanintim-

Aah kek tu cantik tp xtau ar sdap ke x.hehhehe..sbb x smpat rasa

A.I.Z.A.T said...

Cyberneticmind-

Ala ko ni, saje je ek.
ak mana ar nak kawin lagi,
nati aku ajakla..
tp xtau bape tahun lagi..
tp Insyaallah aku ajak ko la.
ee geram tol..hehehe

A.I.Z.A.T said...

Ellea-

Ala ellea, mana smpat rasa ar kek tu,time dtg tu blm potong lagik..
hehhe..

Aizat's life © 2008. Design by :Yanku Templates Sponsored by: Tutorial87 Commentcute
This template is brought to you by : allblogtools.com Blogger Templates