Wednesday, January 7, 2009

MALAM TAHUN BARU

SALAM..Korang gi mana malam tahun baru aritu??aku takde gi mana..dok kat umah mak kat kampung baru bersama kawan2 aku iaitu rusdy dan jai..so ini ialah gamba aktiviti2 pada malam itu..

p/s : gambar ni sungguh sadis sebab kekawan aku smpi tetido lpas mkn beger,nak kata mabuk,tu air coke ngan rut bir jek..hahah



16 comments:

ameerazman said...

happy new year!

ELeEa said...

Hehehe....ok la tu...tido itu hebat...hahahaha =) eleea smbut kt kg baru gak..kt da ship kg baru...( western yg ada kapal 2 )hehehe...xtaw nama sbenar dia apa even 2 tpt makan fav eleea...nk gi dataran jln da tutup wuwuwu... =p so tgk munge api smbil suap stik dlm molot...harharhar =D

akusape! said...

ni suma rusdi nye pasal la buat aku tido..kalo tak aku stedi je...rusdi ni la punca aku tido...

aizatbest said...

to Ameera - Hepy awal Muharam too;)

aizatbest said...

To Eleea- la,ape ar,dtg kg baru gtau ar..hehe..ohh kdai tu nama die chop n steak..tp food sana dah x sdap cam dlu..ade kadai western lain lagi best masak dia..hehe..

aizatbest said...

to akusape - ahh,ko ngan udi same jek..kesian aku kene edit gambo iwan "LE KATAKAN" sesorang;p

ELeEa said...

hehehehe...malu ar aizat...kita celebrate nu year dgn BF...kalo xkisah len kali kalo gi sana lagi eleea gtau.okeh ka?pas2 an...share r tpt mkn yg lagi best 2...mmg tpt 2 da kureng sdap dr dulu...bf eleea pun ada gak komplen =p

BELIA PASAR MINGGU said...

salam aizat nanti boleh jumpa gua tak gua pun banyak perkara nak bincang berkenaan kampung baru punya cerita

aizatbest said...

boleh2,nati free2 kite jupe..bleh discuss pasal kampung kite..

Mr. Azman @ Kreuger said...

yo yo wassup...
ha ha ha... lame sungguh aku nak
menggu hang merelease entri...

kalau ade aktiviti komen & menjerit
kat blog aku tuh.. means nko mesti
ade entri terbaru kan... keh keh keh.

so aizad hang skang macam mane?
still maintain? Tahun baru? Maal
Hijrah? Kemane hang dah hijrah
stakat ni? :D

oh oh oh.. olmost forget:-
"Cantek Banner Hang~"


Kreuger

aizatbest said...

to eleea- hehe,ngan bf ek.hehe, xpe2..saya saje je ar..sana tmpt mkn yg sedap kat soraya seafood,die kat area2 nasi lemak antarabngsa gak..

aizatbest said...

to Kreuger - yo yo wasup berasap bro. mana ilang(eh silap)..aku mmg bz sket lately,tp wei..ade ar aku update,tu gambo kt klcc bawah tu. ko yg x baca..hahah..

aku macamana?maintain berat badan ke? btambah ade ar..hahah..tp aku try main futsal dlm 3 kali sminggu, saje kasi kua peluh..(aku merepek).. stakat ni aku dah hijrah banyak dah, seperti hijrah menjadi manusia berkeluarga yg lebih baik, sblm ni aku x bape kisah family ak sgt,tp sjak ayah aku sakit ni, aku rajin ar dok umah.. spend time ngan family.. so tu je ar,aku x ble keje lagi sbb xde sape nk bwk bapak ak g spital.. so tpaksa ar..emm.. da mcm post entry baru lak aku ni kan? hahah..

btw-thanks puji banner aku yg xde ar bape lawa pn..aku tau hang lagi pro dsign banner..hehehheh

Nazz said...

Sempoi la kat sini.. best.. Good posting, keep it up...

CRAZY BEAUTIFUL88 said...

nengok gambor tu teringat zaman bujang, lepaking ngan member main jit-jit semut, saper kalah minum air coke

aizatbest said...

time kasih encik nazz sbb sudi singgah kat blog sy..

aizatbest said...

hi akak CRAZY BEAUTIFUL88..hehe, akak pn camni gak ek dlu??hehe.. neway thank msk kat blog sy ni k..

Aizat's life © 2008. Design by :Yanku Templates Sponsored by: Tutorial87 Commentcute
This template is brought to you by : allblogtools.com Blogger Templates