Wednesday, January 14, 2009

CERITA BERGAMBAR 2 - Majlis Perkahwinan Iwan

So,sabtu malam ahad lepas berlangsung majlis berinai seorang kenalan di kg baru, iaitu iwan dan ahad esoknye lak majlis perkahwinan die kat bukit indah ke pe tah,tapi kat ampang dan ruma die ble nmpk view KL..hehe..aku dan kawan aku iaitu jai,ditugaskan utk amik gambo.takot oo..so ni la gambo2 yg telah disnap aritu..aku baru blajo, so maap la kalo korg rase x lawo ye gambo2 ni..sekian

Ni masa malam berinai

So,esoknye jam 11,aku smpi kt Ampang ngan bad dan jai
Dan zai dah start amik gambo(bunting tu die ngan aku design)

Ni kat surau, lepas solat zohor..tgk ar muke bad, penat kan?? padahal die bkn wat keje bnyk pn.haha

Ni iwan, pengapit die rusdy..time ni panas!!

Tu lak,abg ipar iwan yg amik gambo.gaya cam pro tuh!!!

View dpan surau tu,aku saje amik.cam lawa je..tapi aku rasa ar

Ni lak parade pengantin laki ke rmh pngntin pmpuan

Jai amik gambo aku

Tapi aku pn amik gambo die

Cak.. cak..

Ni da ade pngntin pempuan

Pengapit laki dan pempuan

Majis Bersanding

Pasangan mempelam.eh silap..mempelai,btol ke??

Inai di jari

Acara tepung gandum..eh bkn.tepung tawar kot

Me in action.poyo je tu amik gambo

Doa

Mereka pun doa

Orang lain pun doa

Da abih doa,dorang time makan berbiadab lak.no no no.beradab ok.

Wekk!! Pengantin pempuan sungguh mesra alam

"1,2"..itulah kata2 hikmat jai tatkala mengsnap gambo

Rusdy malas mkn ngan pengantin sebab nati malu nak tambah nasi

Jom potong kek

Potong seratus ye bang

Suke ar korang

Iwan dan Azi

Ni jai snap..awek ni la harapan aku dan kenkawan utk bergembira.dorg pling cun kot

Jai amik gambo aku

Aku lak amik gambo ko jai

Poyo

Ni lak mak ayah pngntin pmpuan

Ni aizat,die bkn tau pun pasal kamera tu

Ni jai,die ngah main sms.wei amik gambo ar!!

Ni udi,konon ade ciri2 bapak ar tu..kim slm ar wei!!

Lapo..makan time

Gambo kenangan besama pngntin dan kekawan

"Good,good,now bole balik..yahoo"

8 comments:

Dayu said...

gmbar wedding mmg jadik fav sekarang ni..
tgh pikir pose2 dan shoot2 yang peru diberi arahab kat photog nanti
ok je ko amik gmbar
balik kang edit2 ngan photoshop meletop lah..

ELeEa said...

Aizat...tul ke banner kat majlis 2 aizat dgn jai yg wat...t ada rezeki eleea nk tmpah ley?ley r...siyes nih...=)errr...dgn korang skali la...jd photographer...okeh?

Frantic Finger said...

gile r bro..amik wedding skang..gile canggey.masyyyyyyyuukk

aizatbest said...

thanks dayu sbb ko x kutuk gambo aku amik tu .. Heheheh

aizatbest said...

eleea.. Sy bkn pro pn .. Ni la 1 st time amik gambo wedding.. Tu pn sbb kene paksa+takde payment .. Huhuhuhu..tp stakat banner tu ok jek.. T pape gtau r .. Da tau tarikh ke???

aizatbest said...

oi bro peza, x baik r kutuk aku .. Hahah

cybernetics mind said...

salam..
aizat...aku jeles ngan ngkorang
boley sama2 men DSLR gituh..
aku br amik DSLR sebijik..
kira nk geng ngan ngko ler..
aku amik Canon 1000D...
seswai laa ngan aku yg baru
nk berjinak2 ni....

aku keseorgn dlm bab2 nk main DSLR ni..sumer aku cari kat tenet jer..
Apperture ker...Shutter Speed ker..
semua aku carik info dari tenet..
mana ada org lain nk bg tips kt aku
kalo ngkorang ada apa2 tips atau panduan yg berupa e-books atau yg sekutu dgnnya...kasik taw aku yerr
email aku jer - acdc3110@yahoo.com

kalo ada wat outing sebelah utara or Perak jgn lupa ajak aku erkk,
nak join gakk... :)

aizatbest said...

Cybernetics - waalaikumsalam wbt..
ko jgn la jeles ngan aku sbb aku pn pinjam kamera org jek..hahah.. kamera kwn aku lak opis die punye.. huhu..so xde la nak pandai sgt amik2 gambo ni?ko tgk gambo aku amik tu ok ke??? huhu..aku pn sume info cari kat intenet jek la..standard ar tu. tp aku mmg ade plan nk bli dslr sbb ak minat sebnanye.ok ar ko da ade. bape RM ek ko bli 1000d tu??

Ko dok perak ke? perak katne??
kalo la aku ade gi shoot kat sana, aku contact ko ok..

Aizat's life © 2008. Design by :Yanku Templates Sponsored by: Tutorial87 Commentcute
This template is brought to you by : allblogtools.com Blogger Templates