Wednesday, January 7, 2009

AWARD DARI KAK YOYO n KEITARO SUZUKI



Peraturan untuk menerima award ini ialah :

  1. Copy badge "2008 Cute's 3logger Award" ini untuk diletakkan di blog anda..
  2. Link/ceritakan kembali siapa yang memberi award ini kepada anda..
  3. Setiap blogger mesti menyatakan 10 fakta/hobi diri sendiri sebelum memilih penerima award seterusnya..
  4. Anda perlu memilih 10 penerima award seterusnya dan menyatakan nama mereka di blog anda..
  5. Jangan lupa melawat blog kawan anda dan meninggalkan komen yang menyatakan mereka telah di tag..

rules ke3 aku mmg la maleh,haha.. nak kene listdown 10fakta or hobi pasal diri ni.. memandangkan nak 10, so aku buat le 5fakta and 5hobi(tiru yoyo actually).. baru adil kan??



5 fakta pasal aku

1: Aku anak yg ke 5 dan yg bongsu 2:Aku obses kepada MANCHESTER UNITED
3:Aku bawak motor EX5 Class kaler biru
4:Aku ade 3 rumah utk tido iaitu umah abang aku kat wangsa maju, umah mak kat kg baru dan umah akak kat ampang
5:Aku sangat sayang kat kawan2 baik aku


5 hobi aku

1: Main Futsal
2:Tengok bola(BPL,Serie A, La Liga etc)
3:All about computer/internet(blogging,photoshoping etc)
4:Amik gambo(kamera dslr yg dipinjam dari kwn;p)
5:Tengok wayang


P/S: terima kasih kepada yoyo dan keitaro kerana bagi award ni kat aku, tanpa kamu sume, siapalah aku ni..hehe

2 comments:

Anonymous said...

AWAK...BANGUN<<<<<<

aizatbest said...

hahahaha,ni yam ni.huhu,dah bangun ar!!!

Aizat's life © 2008. Design by :Yanku Templates Sponsored by: Tutorial87 Commentcute
This template is brought to you by : allblogtools.com Blogger Templates