Monday, January 5, 2009

CERITA BERGAMBAR - 1 JANUARI 2009

Pegi KLCC pada 1 Januari 2009,dlm jam 5

Pegi dengan kwn2-udi dan jai..ni beli tiket cite Bedtime stories,ni kol 5.30,muvi start 9.40pm

Ni lak yang jaga kaunter tiket TGV tu

So jenjalan dulu,gi masuk kedai2 yg patut sambil melihat gadis2

Ni kat kdai kamera..dan ni ialah kamera yg aku gune utk amik gambo ni


Then dah boring kat dalam,gi ar luar.kat taman klcc tu. time ni dorg marah n suh aku cpat sbb aku asik amik gambo..(sabar ar!! hahah)

Lepak kat sini..blakang tu isetan.rilex jap borak2..buhsan dowh time ni

Dorang kata ni "muke sombong"ye ke?? (ni ejek2 seseorang sebnanye)

Jai amik gambo rusdy

At last,ade gak gambo aku..hehe..Jai amik gambo aku

Pastu kami gi meng-snap snap gambo..saje amik kat pokok ni,stylo la konon!

Rusdy pun nak gak gamba kat pokok ni

Ini zainudin@jai,die masih single..sile emel untuk sebarang pertanyaan

Bertengkar merupakan agenda utama petang itu

Cam gambo poskad lak..

He belive he can fly,udi fly tu maksud die terbang..jai snap gambo ni

Solat Magrib kat sini,then...

Gi Pelita Jln Ampang,jupe naz(kanan) dan abu..lepak minum,mkn dan dkat kol 9 belah g klcc, jln kaki.dkat jek..

Dan selepas itu kami pun pergi nengok cite Bedtime Stories yang start menurut tiket pada jam 9.40pm..cite tu best gile,gi ar tengok..tak nyesallnye..daa

-THE END-

8 comments:

Just Me said...

ain nak gi KL...nak jelajah KL dengan kaki sendiri...tapi hanya boleh memandang dan menjelajah melalui tenat aje...hahahah

memandang dunia luar dari lubang yang aku tebuk dari dinding bilik aku

ELeEa said...

hehehe...best tol entry nih...gambar pun lawa jer...emm...kalo nk gi jenjalan lg + tgk muvie try gi kat pavillion lak...seat dia besh...huhuhu =)

aizatbest said...

to Just Me..la,nape ko hanya memandang je KL,bkn jauh pun..dtg ar..anyway,time kasih bagi komen;)

aizatbest said...

To Eleea..thank sbb ckp entry ni best dan psl ckp gamba lawa(bangga jap:>)..ade gak gi pavilion,mmg btol seat die besh..hehe.tp lagi best Cineleisure,cume jauh jek ar..

ELeEa said...

hahaha...tau xpe...mmg jauh...smpai je tket sah2 abes...ahakahak...( kisah benar nih )...

akusape! said...

wah wah wah..ensem tol dak jai tu ye...mukekekeke

aizatbest said...

TO Eleea - mmg la btol pasal smpi je tket abis tu,sy pn dah rasa.. tu ok lagi,pnah skali tu dtg mlm, cineleisure tu dah tutup..hehe

aizatbest said...

weh akusape..ko ingat aku tak tau ko sape??hahahhaa..blah ar jai.. ko ensem sket je dari rusdy. wakakkakaka

Aizat's life © 2008. Design by :Yanku Templates Sponsored by: Tutorial87 Commentcute
This template is brought to you by : allblogtools.com Blogger Templates