Saturday, December 20, 2008

Semi Final FIFA Club World Cup


Hari khamis lepas, 18 disember 2008, jam 6.30pm..berlangsung game bolasepak antara pasukan Manchester United vs Gamba Osaka dari Jepun..Perlawanan pringkat separuh akhir Fifa Club World Cup ini dimenangi Man United dengan keputusan 5-3 dan MU akan bertemu Liga De Quito dari Equador dan akan diadakan di Stadium Yokohama, Jepun dalam perlawanan akhir esok jam 6.30pm waktu tempatan..live di Astro Supersport-811-..hehe..tengok,jangan tak tengok..rugi oo.. huhuhuhu..mintak2 ar Man United menang..ok..

Aku bersama dua orang kawan aku iaitu Rusdy dan Ena, gi tengok game ni kat Restoran Nasi Kandar Kedah, yang bukan dekat kedah.tapi kat Taman Dagang, Ampang.kat area kedai Al Ikhsan tu..huhu..
Rusdy,kawan aku ni takde ar bape minat sangat tengok bola ni, tapi aritu die agak bersemangat gak dengan pakai jersey MU,meskipun die hanya kenal Rooney ngan Ronaldo jek, kredit diberikan kepada die sbb dtg tgk bola aritu meskipun die lebih menumpukan perhatian kepada awek-awek dan 'Mama Panas/Hot Mama' kat kdai mamak tu..hahahah..Ena lak agak ok ar pengetahuannya pasal MU berbanding Rusdy, kire ok ar..atlest die x tengok mama panas kat kedai tu..wakakakakaka..

RESTORAN NASI KANDAR KEDAH


Eh,cite doraemon ke ni??-Aku


"Takde lak MAMA PANAS berkeliaran time nih"-Rusdy


"Ish, abis lak nasi goreng ni..tadi tak abis"-Ena


Kami sedang membuat muka mengejek-ejek mamak-mamak kat situ


Aku ngan Ena..dah bebulan-bulan tak jupe..

2 comments:

rudy said...

weh, bile mase plak aku usha MAMA PANAS?
ko yg usha then ajak aku...
aku tgk je la..
tp mmg panas pown..
ngeh2..

aizatbest said...

sesungguhnya fitnah itu adalah berdosa udi..aku x ajak pun.. aku cume tunjuk kat ko je lokasi dan kordinat mama itu..hahahha

Aizat's life © 2008. Design by :Yanku Templates Sponsored by: Tutorial87 Commentcute
This template is brought to you by : allblogtools.com Blogger Templates