Monday, December 22, 2008

FINAL FIFA Club World Cup,


CHAMPIONS

Yahoo,semalam Mannchester United menang FIFA World Cup Club lawan Liga De Quito dari Equador..kemenangan 1-0 hasil jaringan Wayne Rooney pada minit ke-73..memang smart gol tu..Ini menjadikan manchester united adalah kelab british pertama yang pernah menang kejohanan ni, dengar tu Fadly(fan Liverpool), team ko x pnah menang tau..hahaha.. tak sia2 la aku gi cari kedai2 mamak yang pasang bola live smlm..nak gi mcd,dorg xde channnel 811 lak..kedekut punye mcd.last2 aku ngak kwn aku-jai..gi kat mamak kat pasaraya Max Valu kat ampang tuh.layan je ar..janji menang..yahoooo..congrats to red devils..u guys always de best!!

5 comments:

ameerazman said...

ahhh. tak best! tak best!

Nurmala said...

naper akak x tau pape..
hehehe~~

aizatbest said...

to ameera- tak best ape..dah mnang pun,kire confirm ar best..hahahhaha

to kak mala- mungkin akak x beli suratkhabar ari sabtu n ahad.myb akak x baca bahagian sports..hehe

salih yakob said...

man utd memang tak best..!!
akak tu tak tau pa pe sbb suratkhabar pun tak nak siar cite pasal team hampeh ni..tengok nona lagi syok kan kak ahahahahah

aizatbest said...

weh salih yaakob a.k.a fadly, aku tau ar ko dengki sebab team ko, LiverFOOL x msk pn tournament ni, suratkhabar tiap2 ari tau kua cite psl MU..tu ar ko,tgk gamba artis jek.. ish ish..hahahahhaha

Aizat's life © 2008. Design by :Yanku Templates Sponsored by: Tutorial87 Commentcute
This template is brought to you by : allblogtools.com Blogger Templates