Wednesday, December 24, 2008

AWARD UNTUK AWAK SUME

Kepada Cik Tasha yang sentiasa prihatin dan setia masuk blog sy ni..time kasih banyak ye kerana bagi award ni,mintak maap banyak2 sebab da lambat amik award ni,saya agak bz sket pastu telupa lak tuh..sorry ye?? yang mana sy slaku pemilik kekal blog aizatbest berbesar ati menerima award yang sungguh best ni,tanpa pembaca2 blog ini sume,siapalah blog ni,sekian.tenkiu

menurut cik tasha, award pertama adalah untuk blog yang comey dan mantap, sure bkn blog sy.. dan yang kedua,ialah untuk blog yang mesra mcm bob af.mesraaaaaaa..hahah..


AWARD PERTAMA #1


AWARD KEDUA #2

Dan ini ialah blogger2 yang aku lak rasa patut dapat award nih, kire korang dapat dua2 skali ar. kasik chance.hehe..thanks tasha;)

5 comments:

Mr. Azman @ Kreuger said...

wah... blog award...
ekeke... siap kasik kat aku..
pergh terharu siotttt....

thanks untuk hang.. walaupon
jumpe skali... sempat salam jer..
tapi hang still bg award kat aku
kan??? kekeke... cakap kat jai..
aku mintak belanjer citer transporter

tak pon tunggu tahun depan, citer
transformer2.. wajib tonton...

kekekeke

Kreuger®

aizatbest said...

welcome en.kreuger..
eh,bile ko jupe pstu salam skali ngan aku??ade ke?? aku tak igt pn.
hahahahhahahah..xde ar.. oleh kerana aku da lupe ko sape, x jadik la bagi award nih..kahkahkahkah..gurau!!

transporter3 ngan transformers2 ar.. baru banyak kene kua duit..hahaha.. jai,slambe ar ko blanje;p

GADIS yaya said...

eh eh, hehhehe. *bangga bangga*. thanks bobby!

»Tä§häbellä« said...

Huuh! terharunya daku wahai bro aizat hihihi...thank publish my award...kalau bolew award tu simpan kat almari kaca hihihii..cam artislah pula erkk...:p apapun..mesraaaa!

日月神教-任我行 said...

AV,無碼,a片免費看,自拍貼圖,伊莉,微風論壇,成人聊天室,成人電影,成人文學,成人貼圖區,成人網站,一葉情貼圖片區,色情漫畫,言情小說,情色論壇,臺灣情色網,色情影片,色情,成人影城,080視訊聊天室,a片,A漫,h漫,麗的色遊戲,同志色教館,AV女優,SEX,咆哮小老鼠,85cc免費影片,正妹牆,ut聊天室,豆豆聊天室,聊天室,情色小說,aio,成人,微風成人,做愛,成人貼圖,18成人,嘟嘟成人網,aio交友愛情館,情色文學,色情小說,色情網站,情色,A片下載,嘟嘟情人色網,成人影片,成人圖片,成人文章,成人小說,成人漫畫,視訊聊天室,性愛,性感影片,正妹,聊天室,
情色論壇

Aizat's life © 2008. Design by :Yanku Templates Sponsored by: Tutorial87 Commentcute
This template is brought to you by : allblogtools.com Blogger Templates