Monday, April 28, 2008

KEKAWAN KOLEJ

Kawan2 kolej saya dulu terdiri dari pelbagai kaum adam dan hawa, mereka sangat best.antaranya feza, linda, apis, am, syamoi, syacurl serta elina(hahahahah). terutama myra yang sering menghiburkan hati duka dan lara, walapupun slalunye die yang duka dan lara..masihku ingat kejadian dimana dia ilang dan dijumpai di blakang pintu toilet disabled sebab die frust. hehe(jgn marah puan myra, awak tuh da tua)..apepun aku rindu sume kekawan mahupun lecturer kat sana..




dari kiri (linda, myra-tudung itam-, feza dan am serta aku yg belakang)

inilah budak myra (dia paksa letak gamba dia,hahah)

geng lelama

11 comments:

eleeA said...

kita best bila berada di kalangan kengkawan yg best...huehuehue... =)

A t i Q a h said...

Tumpang lalu. he he

Kenangan masa belajar memang best! ;D

aizatbest said...

sy setuju!

hafiziology said...

haha..tgelak aku ble ingat hal mira 2..hahhahaha..sbnrnye lawak siot..tp kne wt2 sdih gak(mira jgn mrh!!!!)

S Y A S Y A said...

wahh best nyer
rindu giler time ni sme..
tp owg sempat 1 sem je ngn kowang...huhu pic tuh syacurl yg mane? hehheehe....
syg awk...muah

-dazZ- said...

erk.. gmbo yg berdua tu... :( (jeles la)

aizatbest said...

tuh kwn baik time kolej ar daz..

wee said...

hahaha daz jeles (cm xcaye jer hahaha)...aizat cover nampakk

aizatbest said...

mane de cover ar wee..
aku ok jek..hahah

Frantic Finger said...

haha..mnyirap lak tgk pic zaman muda mudi pngemudi rusdi tue..kekoekoekoe

日月神教-任我行 said...

AV,無碼,a片免費看,自拍貼圖,伊莉,微風論壇,成人聊天室,成人電影,成人文學,成人貼圖區,成人網站,一葉情貼圖片區,色情漫畫,言情小說,情色論壇,臺灣情色網,色情影片,色情,成人影城,080視訊聊天室,a片,A漫,h漫,麗的色遊戲,同志色教館,AV女優,SEX,咆哮小老鼠,85cc免費影片,正妹牆,ut聊天室,豆豆聊天室,聊天室,情色小說,aio,成人,微風成人,做愛,成人貼圖,18成人,嘟嘟成人網,aio交友愛情館,情色文學,色情小說,色情網站,情色,A片下載,嘟嘟情人色網,成人影片,成人圖片,成人文章,成人小說,成人漫畫,視訊聊天室,性愛,性感影片,正妹,聊天室,
情色論壇

Aizat's life © 2008. Design by :Yanku Templates Sponsored by: Tutorial87 Commentcute
This template is brought to you by : allblogtools.com Blogger Templates