Monday, April 28, 2008

Maksud Nama-Huruf Pertama(credit to Kiena)

Tadi aku nengok blog dazz, ade pasal maksud nama dari huruf pertama..
blog ini diplagiat dan korang bleh tgk dengan detail pasal benda nih dari blog Kiena.
So thanks kiena (walaupun aku tak kenal dia,heheh)..so kat bawah ni ialah maksud nama aku, even kesahihannya tidaklah diketahui, tapi takpe ar,cube gak tgk.. nama aku yg btl2 Wan Aizat..so nih maksud nama yang bermula dari 'W'

W
= Ramah dan mudah simpati. Sikapnya amat menawan. Punya toleransi yang tinggi dan ringan tangan. Keras kepala dan sukar diatur, tetapi hatinya boleh dilembutkan dengan kesabaran dan kelembutan.

p/s - ish ish..jai,ko jgn jeles ar baca nih

8 comments:

-dazZ- said...

sikap yg menawan..daz setuju (malu2)

aizatbest said...

aduh..malunye eden

Sh:ma said...

N - Baik hati dan rapi dalam berpakaian. Mereka suka menghulurkan tangan menolong orang lain tanpa memikirkan balasan. Kelemahannya, mudah bersedih hati dan kurang percaya diri.


Saje menyemak =PPP

Sh:ma said...

Eh chup, mcm betul je yg psl I tu. I selalu emo and ada low self-esteem. HAHAHA boo.

eleeA said...

slm...my 1st nama start frm 'Z'
so....thats me!
huehuehue...
tumpang lalu je incik aizat...
mana leh kalahkan incik yg punyai sifat menawan...

p/s : sifat menawan 2 kekalkan smapai menemui Allah... =)

aizatbest said...

shima..standard ar puji diri sendiri, kalo nk suh orang lain..xde harapan sgt..heheh..

eleea..jgn le ckp cmtuh, tuh bkn btul sgt pun..saje jek..insyallah kekal.. amin..

S Y A S Y A said...

S Pandai dan tekun dalam mengejar cita-cita. Tidak suka pada orang yang suka memungkiri janji. Kelemahannya mudah tersinggung selain sukar menahan emosi. Jika sudah emosi marahnya meledak-ledak.





hahahah....wekk!!

twistiesgurl said...

uiks....
ade name aku kt blog aizat nih...
huhuhuhu...
thanx sbb sudi lawat blog aku....
salu aku dengar name dr dazz jerk...
tp aku salu lawat blog aizat nih....
x kenal xpe...boleh kenal2 kan..
huhu...
samat berkenalan..sudi2 la lawat blog aku lagi yer...

Aizat's life © 2008. Design by :Yanku Templates Sponsored by: Tutorial87 Commentcute
This template is brought to you by : allblogtools.com Blogger Templates