Thursday, May 1, 2008

Mari Download Full Album

Heheh..hi..slmt malam dan selamat hari buruh untuk semua buruh2 kasar dan lembut serta minyak masak cap buruh..oleh kerana malam ni sangat sangap dan bosan..aku saje ar nak post pasal download atau muat turun nih..tapi aku rasa korang sume lagi terer dan arif pasal hal nih..tp sape yang xtau tuh, aku nak kongsi skill men-download album lagu, bkn album gambar tau..

1) just gi kat search engine Google etc..

2) taip nama artis+tajuk album.rar+download
cth : foo fighter+echoes, silence, patience and grace.rar+download

3) kuar search result tu, just choose one then try to open..try to find something like file upload website such as mediafire.com, sendspace dan lain2..

4) usually ramai yg upload album english, so kalau album malay tuh jarang ar..

5) then kalo confirm, download la without having to sign up..leceh ar nih sume..goodluck ok

1 comment:

Yenn said...

wakakaka! lawak2.... camne ek buruh lembut tu? ekekekke! lol ;p

alamak .. part ni yang leceh kit .. bukannya tau tajuk album ...

Aizat's life © 2008. Design by :Yanku Templates Sponsored by: Tutorial87 Commentcute
This template is brought to you by : allblogtools.com Blogger Templates