Tuesday, June 28, 2011

Kalau Aku Suka Jaga Tepi Kain Kau

Wow! Tiba-tiba aku dikatakan suka 'menjaga tepi kain orang' (kat Facebook). Akan tetapi, sapa yang betul-betul rapat dengan aku tau. Aku mungkin jahat, aku mungkin tak banyak duit, tapi satu perkara yang aku tak buat ialah 'menjaga tepi kain orang', sibuk hal orang lain yang takde kesan kat aku.

Kalau la aku ni jenis 'busy body' ke, suka jaga tepi kain orang, aku akan tanya soalan atau pernyataan camni kat fb (in-case kau tu BODOH taktau term 'busy body') :


CONTENT DELETED FOR GOOD

*'. Tapi malangnya, aku tak macam tu..aku tak macam KAU..sebab orang tak guna je yang suka nak menyibuk tepi kain orang. PEACE!

4 comments:

cikki's said...

sentap baca hak hak hak jom jual kain!! hahahahahah

Nem0 o0h Nem0 said...

hahahahah terbaik....

A.I.Z.A.T said...

cik cikki - ahahahah.. nape lak sentap ni? ahhaha

A.I.Z.A.T said...

Farhana - terbalik ada la ni.. huhu

Aizat's life © 2008. Design by :Yanku Templates Sponsored by: Tutorial87 Commentcute
This template is brought to you by : allblogtools.com Blogger Templates