Sunday, May 2, 2010

Hepi Besday Wan

Mohd Ridzuan a.k.a Wan (yang tengah tu)


*Happy besday yang ke 24 untuk wan atau nama pnjangnya Mohd Ridzuan, dulu aku 1 tmpt training kat vads ngan dia, dia gak ar yg skang ni slalu bawak aku ngan din gi futsal kat sunway(Thanks Alot Wan!)

Dia sorang kawan yang baik dan memahami serta jua mempunyai SENSE OF HUMOR(SOH) yang bagus dan dlm masa yg sama menghormati rakan2nya(tak spt sesetengah org), jadi aku doakan moga wan dirahmati Allah swt senantiasa..moga panjang umur dan sukses slalu.

InsyaAllah..Amin..


p.s- kalo ade awek2 dliua sana yg nak kenal ngan Wan, ble la add Facebook dia,
search nama Mohd Ridzuan atau email : axl_jeff@yahoo.com

2 comments:

ieyda ♥ emiey said...

bang bang bang...taman rimba..haha

anntaj said...

oh yeahhh...

Aizat's life © 2008. Design by :Yanku Templates Sponsored by: Tutorial87 Commentcute
This template is brought to you by : allblogtools.com Blogger Templates