Thursday, March 11, 2010

Ac Milan KALAH LAGI (WHAT?)




















Hahahahahahhahahahahhahahahahahhahahahahahahhahahahahahahaha, wakakakakakakkakakakakakkakakakakakaka,huhuhuhuhuhuhuhuhuhuhuuhuuuhuhu,kuikui kui kuiwawawwaawawawawawawawaawawawwawawawa..hihi;p


Begitulah gaya gelak yg mutlak dek kemenangan begayo pagi tadi, ala 4-0 je menang, ape la sangat ek? hahahahah.. padan muko fan Ac Milan, padan muko Leornardo dan anak2 buahnye yg begitu konfident gile babi eksen ckp ble mnang maso sblm game smlm..wekkk

Di bawah ni lak ialah bait2 chatting aku kat ym ngan kawan vads aku iaitu Mohd Ridhuan kalo x silap namanya, dia juga dikenali sebagai Wan 'Rimba' atau Wan Besa(sorry ye wan, i made my promise, better luck next time) korang baca kt part yg ade tanda kaler merah tu ye;p

(korang open ar new window, so besar sket gambar ni ye, harap maklum)

Pengajaran dari printscreen ini ialah :
terlajak perahu bole reverse, terlajak YM buruk padahnya.



Puas hati..walaupun bukannye game final pun, tapi puas hati, sbb Milan ni kira team besar, so dorg dah kalah, pastu Real Madrid pun kalah gak, lagi la bagus.. beli player mahal2 tapi kalah pun nk wat apo eh? heheheh

Player2 Man United main bgs sgt, bedisplin, midfield terbaik, park ji sung jaga Pirlo baik punye. salute! 19hb ni draw untuk suku akhir champions league, xtau ar dapat team mana, tapi.. mana2 team pun kalau dah msk quarter final ni msti la bgs ye dak? huhu.. anyway take care guys and

btw utk budak2 151- "Fuck Rimba (stupid fuck Psycho), Fuck Milan"

"United till i die, Forever We Fly.. Glory-Glory Man United"
Aizat's life © 2008. Design by :Yanku Templates Sponsored by: Tutorial87 Commentcute
This template is brought to you by : allblogtools.com Blogger Templates