Wednesday, November 26, 2008

TAGGED BY TASHA


*
p/s-sorry sgt lambat jwb tag ni


PERIHAL 7 jawapan anda mestilah JUJUR,AMANAH,IKHLAS,SOPAN-SANTUN DAN BERPEGANG PADA PRINSIP


1..7 ciri wanita/lelaki idaman anda.

#Dia mestila seorang perempuan atau wanita yang telah akil baligh..hehe

#Dia mestilah seorang yang baik dan disenangi pada aku,kluarga aku dan kawan aku

#Tidak terlalu mengongkong

#Paham perasaan aku

#Mempunyai pegangan agama

#Suka Manchester United

#Suka kat aku sorang je..takde orang lain


2..7 wanita/lelaki yang pernah anda minati sepanjang hidup.


#Kate Beckinsale..(die pnah mintak no fon aku,tp aku tak bagi..hahaha)

#Jessica Alba..(pernah cuba add acc ym aku..tp aku deny..ramai sgt dah)

#Eva Mendes..(ak xtau nk buat lawak ape dah..huhu)

#Nicole susahnakeja(Pussycatdoll)

#Nasha Aziz

#Amber Chia

#Stepfanie Yep Yoke Wee(cinta lama)


3..7 perasaan sekiranya keluar dengan seseorang yang anda minati.


#Teruja

#Gabra..tiap ayat nk ckp kene 'filter'

#Pikir itu ini..yela,da minat..

#Malu..asik la pikir lawak yg best..kalo buat lawak pastu pmpuan tu x gelak pon..aduhh

#Bangga..sbb dpt kua ngan org yg aku minat

#Takut..takut die tak suke aku

#Erm.."pempuan ni mesti gile sbb nk kua ngan aku"..hahaha


4..7 tempat istimewa yang ingin dilawati bersama pasangan anda.


#Mekkah (buat ibadah Haji..Insyaallah.amin amin..ya rabbal allamin)

#Venice, italy..(tempat ni lawa..ak pnah tgk kt intenet ngan filem jek)

#Old Trafford(Tengok game Mu vs Liverpool sambil harap livefool kalah 7-0)

#Jambatan kat Putrajaya

#Kl Sentral(kolej aku kat sini dlu,tp aku ske lepak kat kwsn sentral tu..bnyk nostalgia kot)

#Kuching,Sarawak..(mungkin kalo kampung 'pasangan' aku kat sini,aku gi ar..)

#Kedai mamak Pelita KLCC ngan 'Zatimanis' kat seksyen 2,Wangsa Maju..mamak tu knal aku


5..7 barangan/sesuatu istimewa yang mungkin akan anda hadiahkan pada pasangan anda.


#Ipod..

#Teddy bear kot

#cd lagu2 mix yang aku sendiri 'burn'kan.

#t-SHIRT yg tulis "aku syg aizat"..hahaha

#Motosikal..so die ble amik aku kalo jln jem ke,moto aku rosak ke..haha

#Laptop(ye la sangat)

#Kamera slr..suh die blaja amik gamba..so ble amik gamba aku..wakakaka


6..7 tajuk lagu yang akan anda nyanyikan untuk pasangan anda.

#Dewa19-Lagu Cinta

#Lifehouse-You and Me

#Elvis Presley-Always on my mind

#The Platters-Only You

#VE-Izinkanlah

#Dewa19-Larut

#Micheal Bolton-When a man loves a woman


7..7 rakan yang anda tag dan mahu mereka buat PERIHAL 7 ini.


#Jai(akusape)

#Feiza

#Rusdy

#Dazz

#Kak Nurmala

#Yoyo

#Eleea

3 comments:

»Tä§häbellä« said...

Wahh~! baiknya bro aizat ni siap nak bagi laptop gi hihii tp kalau brk xlee amik balik tauu lalalala..apapun thank atas respon tag ni hihii..

aizatbest said...

nape xle amik blk?hahahhah..
laptop la sgt..sbnanye xde idea.. tu main bubuh jek,huhu..
apepn thanks sudi tag saya..wakakakka

ELeEa said...

Salam aizat...
eleea kat USM skang...maybe xsmpat nk wat tag ni skang...Tgh struggle utk exam...
so Insya Allah...da free t eleea jwb k...hehehe...
perghhhh...7 soklan maut2 sumer...hahaha

Aizat's life © 2008. Design by :Yanku Templates Sponsored by: Tutorial87 Commentcute
This template is brought to you by : allblogtools.com Blogger Templates