Friday, November 21, 2008

Nothing Last Forever

Minggu ni adalah minggu sengsara untuk aku, bukan pasal bapak aku.. kadang2 aku terfikir, ada ke yang kisah pasal aku ni? kawan2 rapat dulu, semua dah jauh, yang setia tu ade lagi..tapi untuk kawan yang agak2 macam dah tak bape nak 'bekawan' tu..pastu kadang2 muncul, ni lagu untuk korang..

"If you don't know
Then you can't care
And you show up
But you're not there"

Nothing Last Forever by Maroon 5

5 comments:

»Tä§häbellä« said...

Kenapa kawan selalu lupa kawan?
maybe dah ada kawan baru yang lebih best kot..xpelah...memang camtulah
adat berkawan...time senang share sesama bila dah susah seorang pun xnampak...time kita kaya orang xkenal pun wat kenai kita...:)

Anonymous said...

Da jd lumrah dlm berkwn..
kadang2 slh skt dibsr2kn..
sumer 2 kt kn telan n trima..
tp aper pn yg trjd ader kwn lain yg lbh memahami...
..LIFE MUST GO ON..

aizatbest said...

ape maksud salah sikit debesar-besarkan?? kalo sikit, xde la nak dibesarkan..banyak gak bende aku nak wat dari tulis bende ni..kwn yg memahami ade, tp jumlah die sebelah jari aku pun da cukup..life must go on betul..kwn2 pukimak camni buat aku jadi benci dengan orang..hehe

ikan the legend.......... said...

ermm..mcm tula kawan2...kalo kita susah,haram nak nampak... try tgok time kita senang.... pakat pulun mai kat kita ramai2...

Anonymous said...

yer lar namepn manusia...
xpnh lari dr wat slh...
kadang2 slh yg kecik pn dorng ingt smpi mati...klu nk iktkn bkn aper sgt tp klu da ramai sgt bwk mulut da jd gmpak n sumer 2 nmpk brpnca dr kt...ntah lar nih lar agknyer lumrah manusia...xpnh senang tgk KESENANGAN DAN KEGEMBIRAAN ORG LAIN...aper pn org ttp blkng aizat...

Aizat's life © 2008. Design by :Yanku Templates Sponsored by: Tutorial87 Commentcute
This template is brought to you by : allblogtools.com Blogger Templates