Wednesday, July 30, 2008

FUTSAL RM20-1jam

Tadi (Selasa-29/7/08), aku lepak kat seksyen 2, Wangsa Maju, restoran Zatimanis bersama rakan2 seperjuangan yang lain iaitu encik Botax atau Odak, En Ajoi atau Achoi, dan Shahrul or Sepet..lepak drink2 start dalam 8.45 dan berakhir pada jam hampir pukul 12am..

So nak dijadikan cite, sebelah kedai tu ade court futsal, tapi open ar..size agak2 cam court parkir FIFA, cume lebar sikit..tanya ar pakcik jaga court tu detail2, die gtau 1jam Rm20, bukak dari kol 8pm sampai kol 2am..aku rasa murah, ko rasa ok ke?? so pasni sape nak main, gi ar tanya pakcik nama 'Selamat'..yang jaga court tu..heheh

2 comments:

Nurmala Mazlan said...

hah??
1 jam RM20..
boleh la saya bg tau tunang saya..
erm...tapi ok tak tempat tu???

aizatbest said...

tempat tu ok just open je ar..kalo ujan,bwk ar rain coat

Aizat's life © 2008. Design by :Yanku Templates Sponsored by: Tutorial87 Commentcute
This template is brought to you by : allblogtools.com Blogger Templates