Wednesday, May 14, 2008

Teringat

Peza yg pki cap, seblah die rusdy,blkg tu jai..kanan tu aku




Tadi time ngah usha2 folder gambo2 dlm pc aku, aku jupe gamba time awal2 masuk kolej dulu..mcm hampeh sungguh bile tgk blk muke zaman2 pra sejarah dulu. .teringat lak first day orientation, aku time tu sangat agresif bercakap, abih sume orang aku bahan walaupun tak penah kenal pun sebelum nih..tapi aku bukannye nak cari publisiti murahan ke ape, saje jek ngaco2 bebudak tuh..haha..tapi pastu aku lepak sorg jek time break tu, then dah tak tau nak gi mana, last2 aku pun ikut ar sorang budak tinggi ni..nama die Mohd Feiza aka peza..masa dah turun lif tuh die tanya, "kita nk makan katne??, " pastu die jwb blk, "McD ke??" pastu dua2 ekor gelak, "hahahhahahhahahhah"..kuang ajo, tau2 jek aku takde duit tp masa tu die pn sama gak.. kire mmg serasi ar..hahah..pastu die ajak gi hisap rokok, aku pun ikut ar dengan selamba.. then time kat luar tmpt parking moto tuh, die pun bakar rokok sambil pelawa aku..pastu aku just angkt tgn tanda x nak..mcm iklan rokok tu "TAK NAK"..pastu die ckp "la, ko tak hisap rokok ke? dahtu nape ko ikut aku?" then aku jawab "tadi ko tak tanya pun, ko ajak jek hisap okok".hahhahahahahaha.. bengong.. budak ni still jadi bestfren aku sampai skang..dah 3 thn lebih kawan..susah senang aku ngan die..


p/s*thanks 4 everything bro..keje elok2 kat ganu tuh..ade awek lebih2 jgn lupe aku

4 comments:

Frantic Finger said...

masa lalu itu indah, pelik dan klaka.haha

aizatbest said...

hahah..betul ar..
rasa cam nk tumbuk akmal jek..

S Y A S Y A said...

pe r!!

sн:мa said...

Bagus la korang serasi ngahah

Aizat's life © 2008. Design by :Yanku Templates Sponsored by: Tutorial87 Commentcute
This template is brought to you by : allblogtools.com Blogger Templates