Saturday, April 19, 2008

YOU AND ME- LIFEHOUSE

What day is it? And in what month?
This clock never seemed so alive
I can't keep up and I can't back down
I've been losing so much time

'Cause it's you and me and all of the people with nothing to do
Nothing to lose
And it's you and me and all other people
And I don't know why, I can't keep my eyes off of you

One of the things that I want to say just aren't coming out right
I'm tripping on words
You've got my head spinning
I don't know where to go from here

'Cause it's you and me and all of the people with nothing to do
Nothing to prove
And it's you and me and all other people
And I don't know why, I can't keep my eyes off of you

There's something about you now
I can't quite figure out
Everything she does is beautiful
Everything she does is right

'Cause it's you and me and all of the people with nothing to do
Nothing to lose
And it's you and me and all other people
And I don't know why, I can't keep my eyes off of you
and me and all other people with nothing to do
Nothing to prove
And it's you and me and all other people
And I don't know why, I can't keep my eyes off of you

What day is it?
And in what month?
This clock never seemed so alive


Hi, korang sume biasa dengar ke lagu nih? aku saje jek nak share ngan korang pasal ksh di sebalik lagu nih..lagu band Lifehouse nih ade dalam cite Smallville episode bape tah and 'maybe' ade kene mengena ngan aku secara tak langsung dan secara siaran langsung..teringat dulu zaman2 bercinta kat kolej(hahah,cinta le sgt aizat oi)..ade sorang budak 'amoi' nih, aku mmg sangat la syok kat dia, tapi oleh kerana beberapa tragedi, masalah dan masalah salah paham, so kisah kami habis camtu jek..on the dot. satu hari aku tak sedar, aku pegang tangan dia, satu hari lagi aku sedar, die dah takde ngan aku..hahah..padan muke ko aizat.. agak dalam 1 thn gak ar aku 'sewel' sbb ingat kat dia, siap tak gi kolej be'minggu2'..memang ar keje yang sangat bodoh dan tidak harus dicontohi kawan2 di luar sana..aku frust sangat sebab aku telampau berharap sgt kat die..tapi tahun nih aku dah 'OK'..just teringat jek kekadang kat die walaupun die tak pnah ingt kat aku..hahah..tapi takpe ar, dah jodoh aku bkn ngan die kot.. so kalau sesiapa ade jupe budak nih, tolong gitau die, aku 'dedicate' lagu nih khas utk die- Stepfanie Yep Yoke Wee a.k.a Step.. ye aku rindu dia, tapi aku bkn mcm dulu dah..im moving on with my life long time ago..

baris nih memang aku suke sbb ade kaitan ngan cite aku..(panjang sgt nk cite)

"One of the things that I want to say just aren't coming out right,
I 'm tripping on wordsYou've got my head spinning
I don't know where to go from here"

download lagu nih - LIFEHOUSE - YOU AND ME.MP3

6 comments:

Sh:ma said...

Hehe I love that song so I letak lagu tuh kat ms i =) U jgn la emo² k. Ramai lagi amoi hot kat KL ni =p

aizatbest said...

xde emo2 nye..i bkn MCR nk emo2..
heheh..thanks ek ltak link blog i kat blog u..amoi mmg ramai tp xpe ar..
carik omputeh lak ar..eh kang i ltak link blog u ek..daa

-dazZ- said...

jangan bilang tidak bila kita belum mencoba
siapa yang tahu akan sama hatimu dan juga hatiku

andai semangatmu gugur
genggamlah tanganku
kita hampir ke situ

Biar berputar utara selatan
Ku tak putus harapan
Sedia setia

-dazZ- said...

sedia menanti

A.I.Z.A.T said...
This comment has been removed by the author.
A.I.Z.A.T said...

jiwang nye aizat-masa-silam. buek malu aizat-masa-kini je. wei ko x malu ke aa aizat? ahahahahahaa

Aizat's life © 2008. Design by :Yanku Templates Sponsored by: Tutorial87 Commentcute
This template is brought to you by : allblogtools.com Blogger Templates