Sunday, April 20, 2008

PIKOM PC FAIR KLCC 2008

Hari ahad, 13 hb april 2008 bersamaan hari sunday..aku, udi jai n norul bangla gi pc fair..kami gi kejap jek tanpa beli apa2 barang pc..ade beli pun roti kat supermarket klcc, air rut bir pastu dah xde beli dah..heheh..best gak ar sebab dapat tengok barang gadget2 yang canggih dan mahal2 pastuh takde lak duit time2 pc fair nih..dah ar tengah bulan..kalo tak bleh gak aku pau jai ke udi ke makcik cleaner ke..korang tengok ar gambo2 kat pc fair tuh..kat sana pun ade orang tengok blog aku..betul..sumpah..hehehe..jangan jeles..daaaaaaaa



PIKOM PC FAIR 2008

Cam Airport kan? (Airport look alike)

Komputer cap Apple tuh memang menjadi pujaan hatiku..bile la aku dapat beli..
Cuba tengok ape yang aku ngah browse tuh betul..ape?? nampak tak? (sila lihat bawah)

blog aku..wah kalau gune Mac nih cam lawa lak aku tengok blog aku.. kalo kat umah cam hampeh serta tidak efisyen sebab monitor aku crt jek..



selepas selesai melepaskan hajat hajat terpendam..kami pun amik gambo trademark kami dalam toilet..selepas itu abang cleaner pun halau kitorg..dengki kot

9 comments:

-dazZ- said...

apsal suke amik gmbo kt toilet..sama cam dinn... hehehe..sesekali tgk gmbo din tu cam dak form 3 jer. ekeke.. gmbo aizat lak.. err...dekat dihati.

mama mia said...

hi aizat,,,owh ada pc fair, mesti best kan hehe..

aizatbest said...

wah mcm tv9 ar dazz- "dekat dihati"..
mia,best oo..lain kali jum gi pc fair sesama..huhuhu

aizatbest said...

daz..kitorg nak amik gmba kat lua tuh cam malu jek..almaklum ar kitorg sume memang pemalu..tuh amik gambo dlm toilet..kihkikih

SnOoP said...

yang paling kacak...budak pakai suar pendek..giler kacak...

aizatbest said...

ala kacak pun giler watpe ye dak jai?
heheh

Sh:ma said...

Haha elok la tu aksi toilet :D

wee said...

aizat..cari view yg kronik skit lam jamban tu hahaha

aizatbest said...

xble r wee..t kene banned lak blog ak..heheh

Aizat's life © 2008. Design by :Yanku Templates Sponsored by: Tutorial87 Commentcute
This template is brought to you by : allblogtools.com Blogger Templates