Wednesday, April 21, 2010

Jadual Barclays Premier Legue Minggu Ini

Jika anda meminati Man United, Chelsea, Arsenal atau Liverpool, tentu ko tau game untuk league dah nak abis, sape yg xtau, gi ar sokong team Pahang ke Felda United ke.. jadi sesapa yang nak tgk game yg tinggal beberapa kerat lagi, ni jadual BPL minggu ni..

*Bagi peminat setia Liga perdana Inggeris, ni aku bagi aku jadual game live untuk korang yg menggunakan perkhidmatan astro dan ini khusus untuk mereka yang menetap di Malaysia sahaja, jika anda menetap di London, sila hubungi pemberi perkhdimatan tv anda(jika anda paham bahasa melaysia)..sekian..blah


(812 - ESPN)

24-Apr 19:40 Manchester United vs. Tottenham

24-Apr 21:55 Burnley vs. Liverpool

25-Apr 00:25 Arsenal vs. Manchester City

25-Apr 18:55 Aston Villa vs. Birmingham City

25-Apr 22:55 Chelsea vs. Stoke City


-------------------------------------------------------------------------------------------------

(813 - STAR SPORTS)

24-Apr 21:55 Everton vs. Fulham

25-Apr 00:00 West Ham United vs. Wigan (Delay)

2 comments:

nUR_rOsALiNdA said...

budak sombong~

A.I.Z.A.T said...

tak baik rosalinda ayamo ckp i sombong..i lately ade prob besar ar.. emm

Aizat's life © 2008. Design by :Yanku Templates Sponsored by: Tutorial87 Commentcute
This template is brought to you by : allblogtools.com Blogger Templates