Wednesday, February 17, 2010

Ac Milan KALAH ngan Manchester United



Padan muke ko Beckham, Ronaldinho dan kawan2.. hahaha.. puas ati aku, walaupun tak confirm menang sbb ade 2nd leg nati, aku sungguh puas hati sebab bejaya menapau milan kt home dorang.. tak sia2 aku tengok..

Terima kasih banyak ar diucapkan kepada Scholes,Rooney dan semua player yang bekerja keras, cuma aku bengang ngan Rafael sebab dia ade buat silap smpi milam ble score 2 goal, cibai ko Rafael. 2nd leg nati bagi Wes Brown main pun xpe..

Pastu lak keco ar ref smlm bagi 2nd yellow card kat Carrick, pundiak btol. tahpape punye kad tah, lahabau..Carrick dah ar player penting, yang ko bagi kad merah tu watpe? adoyai, kesian ar kat aku, tu kan player PUJAAN aku selepas Paul Scholes..emm..

Tapi camne pun, tahniah ar sebab MU menang, 2nd leg nati harap2 menang lagi.. till then,
FUCK Milan.. daa..tgk ar gamba2 kemenangan begaya kat San Siro pagi tadi,huhu.



P/S-Untuk bebudak Vads = dengar cite tadi Rimba bebulu ek? hahahah padan muke dia skali. bodo punye psiko!!



3 Player Pujaan aku



Ronaldinho celebrate lepas 1st goal



Abang Paul lak celebrate



Rooney header.. 2nd goal



Yeahhhhhhhhh!!!



dan 3rd goal.. header lagi

Aizat's life © 2008. Design by :Yanku Templates Sponsored by: Tutorial87 Commentcute
This template is brought to you by : allblogtools.com Blogger Templates