Monday, June 29, 2009

TRANSFORMERS MEMANG TERBAIK


Ok, walaupun aku kata aku sibuk ngan hal family, tapi ade gak aku mencuri masa menonton wayang yang terhangat di pawagam skang ni, ape lagi kalo bukan cite Transformers- Revenge of The Fallen.korang dah tengok?


Mesti ramai yang minat kartun Transformers ni kan? dari dulu masa aku kecik2 dah ade tayang kat tv cite ni, kire agak favourite gak ar.Tapi camnepun x sume org minat, ade member aku yang x bape layang cite pasal robot2 ni sbb bagi dia "mengarut sangat"..


Memang mengarut pun kalo ikutkan, tapi oleh sebab teringat nostalgia masa zaman bebudak dlu, aku tengok gak cite ni..sebnanye aku dah tengok 2 kali.huhu.. dengan kawan aku yang pempuan skali, dengan kawan2 laki aku skali so total stakat ni baru 2 kali..


Kali ke-3, Insyaallah..hehe..'woi kata xde masa'..ala aku kua tgk wyg pastu aku blk, sblm tgk wyg, aku dah make sure sume keje2 dan hal keluarga disetelkan telebih dahulu. 1st aku tengok cite ni ari rabu lepas, dan 2nd time ari ahad semalam..


Heheh, kantoi gile..aku mmg minat gile cite ni, yang part1 pn aku tengok 2 kali kat wayang, pastu tgk yg version donlod beratus kali sampai naik hapal ar dialog dia.huhu.. yg cite no 2 ni konpem sama cam no 1, effect dah ar gempak, real 'madrid' sungguh, pastu jalan cite best, lagi bnyk scene kelako yg ada..


Aku teruja betul bila tengok, robot2 dia cam real je(aku dah terpengaruh), dan yang lagi penting, heroin cite ni Megan Fox mmg sgt cantik, hot, seksi, mengiurkan, best, lawo, berani, dan macam2 lagi, kesimpulannya Megan Fox mmg lazat.huhu


Aku xnak ar cite pasal movie ni, kang potong stim je bile yg blm usha, baca entri aku.. tapi apa yg nak aku ckp ialah cite ni BEST NAK MAMPOS, jln cite menarik, kelakar dan walaupun masa aku tgk kali ke-2, aku still enjoy sesangat cite ni...


Bagi pendapat aku la kan, transformers bejaya menduduki carta cite TERBAIK dalam carta wayang aku sendiri, ni bkn carta era atau carta billboard, ni cume ape yg aku rasa, jgn salah paham ye, sbb sblm2 ni aku mmg suke buat penilaian cite2 yg ak dah tengok,


So ni ar carta '10 cite best bagi aku' spanjang tahun ni(shingga bulan 6 ni)




  1. Transformers 2 Revenge Of The Fallen


  2. X-Man origins - Wolverine


  3. Angels and Demon


  4. Fast and Furious 4


  5. Bedtime Stories


  6. Los dan Faun


  7. Journey To The Witch Mountain


  8. Valkyrie


  9. Geng, Pengembaraan Bermula : Upin Ipin


  10. Shinjuku Incident

Sape x tengok lagi, aku sarankan gi ar tengok sebab skali lagi aku nak cakapkan, memang berbaloi kua duit tiket, sebab korang akan teruja, aku gerenti 200%..kalo ade 5 bintang' maksimum nak dibagi 'bintang' untuk cite ni, aku bagi 10 Bintang..huhu.ok.daa

11 comments:

joegrimjow said...

xtengok lagi,,,
huhuk
sedey jeee

nURmALa mAZLan said...

yeee!!!!
mmg terbaik
best gilos..
akak suka bumblebee....comel!!

NoRT said...

adeh la...nti x bz la br sempat p ushar...

DilOt said...

xtgk lg...xsmpt...huhu...tgk dvd' je la..hehe

Mr.Bintang said...

x tngk agi.. :( nnt nk cari yg donlod je lah..

knp eyk? mesti megan fox yg akan muncul setiap entri transformer dari blog² lain yg penah aku jumpe.. hehehe... :P

n@m@n said...

aku dulu xde tv masa kecik..hehe..transformer tau dr mulut kengkawan jek

Cybernetics Mind said...

ntah laa Jatt...
aku punya thrill ngan passion
nak tengok movie dah kurenggg laa
zaman dah berubah kowt...ngeh3
bukan tk teringin...huhuhu

iRiSS said...

hey.. remember watching with u n mr.feza at KLCC transformer 1! hehe..well, ive watched transformer 2! no regret at all paying cinema ticket!!

Ai Adachi said...

pasni tggu The Storm Warriors 2,G.I Joe

»Tä§häbellä« said...

memang ngetop ceta transformers ni skg..anak buah tasha yg bergelar power rangers tu semua dah pi pawagam tengok sib baiklah mak bapak diowang tu sporting hihihi...tasha nak pi tp xde owang nak temankan huhuhuhu...cedih :(

izz said...

all hail LOS DAN FAUN!!!

*(sile vote di shout awards)

Aizat's life © 2008. Design by :Yanku Templates Sponsored by: Tutorial87 Commentcute
This template is brought to you by : allblogtools.com Blogger Templates