Friday, May 15, 2009

TAG DARI CIK TASHA

Memula skali saya dengan berbesar hati ingin mengucapkan terima kasih kepada Cik Tasha yang berani bagi tag ni dikala saat genting saya ingin membuat sesuatu..hehe. takde ar..

Tag dari dik Tasha ni agak lain sikit ar, slalu kene jwb soklan, xpun gambar dalam folder ke-6 or ke 8 9 10 dan sejuta..hehe, kali ni, tag pasal gamba kat desktop, dengan selambe aku letak..huhu


Aku kat depan pavillion(Kamera-Rusdy, Photographer-Jai)


Wallpaper kat desktop ni dah berkurun lamanya tak tuka actually, nak nak lak aritu pc ni tak bape nak elok, dah lama xbole boot, so baru2 ni tetibe je mood pc ni agak baik. Gambo ni lak antara gambar terawal yang diambil menggunakan kamera DSLR atau bahasa pasanye, "kamera mahal gile".

Yang mana kamera ni baru je dibeli kawan aku iaitu Rusdy beberapa bulan lalu, gamba ni lak baru diambil ketika kamera Canon EOS 450D ni berusia 1 atau 2 minggu, maka kerana excited yang melampau, kononnya aku besama Jai dan Rusdy, pegi ar test power kamera ni dan inilah antara hasil gambo yg di'amik'..

Gambo ni lain sket sebab hanya 'fokus' kat aku dan background gamb, iaitu teksi ngah gerak tu agak2 kabur sket..sebab tu aku suke, sbb lain dari koleksi sedia ada gamba aku yg lelain. harap maklum..hehe

6 comments:

»Tä§häbellä« said...

Uitzzz!! simple gilowsss bro aizat nya wallpaper ni hihihi...tp pix yg menarik almaklumlah pakai "kamera mahal gile" :p... apapun thank bro...tercapai gak hasrat tasha nak tengok wallpaper disktop bro tu...

Anib said...

nice pic bro..
macam nyaris nk kena langgar je. haha
nampak kete yg lalu tu laju giler. cayalah

I_Hate_Lolipop said...

Style..dgn kasut Buaya kamu. Pic ni cantekk!

A.I.Z.A.T said...

Tashabella-

hehhe,simple ar..ni keje org malas nk tuko gambo kat desktop,huhu..
thanks ar bagi tag tu.huhu..
sama2 la ye,take care dik;)

A.I.Z.A.T said...

Anib-

Timo kasih la ckp gambo ni nice, hehe..aah kan, cam nk kene langgor.
tp tak..hehe

A.I.Z.A.T said...

I_Hate_Lollipop-

hehe,style ye? tq tq.. tp mana mampu beli kasut cap 'buaya', tu 25 hengget he harga dia..huhu

Aizat's life © 2008. Design by :Yanku Templates Sponsored by: Tutorial87 Commentcute
This template is brought to you by : allblogtools.com Blogger Templates