Friday, May 15, 2009

AWARD LA WEI

Blogger Friendship Award

Award ni lak, aku dapat dari blogger yang baru gak ar aku kenal iaitu, cik Nana, terima kasih berjuta gigabait ar ditujukan kerana sudi bagi 'BLOGGER FRIENDSHIP'award ni ye.take care


10 fakta/hobi yang aku kene bagi pasal diri aku:

  1. Aku tak merokok
  2. Aku suke Kate Beckinsale
  3. Aku addicted dengan Internet, Blogging, Photoshoping etc
  4. Aku suka gile sama Manchester United
  5. Aku suke main futsal
  6. Aku mengagumi lakonan/karya Tom Hanks, Robin William dan Afdlin Shauki
  7. Aku suke dengar muzik
  8. Aku masih mencari pekerjaan
  9. Aku suka tengok wayang
  10. Aku seorang yang mengambil berat, tapi sensitif dan garang
Ade syarat yang ke-4 actually, tapi aku bukan saje malas nak letak, tapi aku malas nak suruh2 orang buat tag, nati dorang marah lak kalo ak asik tag dorang.kuikui






2 comments:

Mr. Azman @ Kreuger said...

tag oh tag... nsib le tak kene.
aku dah hutang tag berapa banyak dah
tak buat lagi.. sampai list tag pon
aku terhilangkan..

so... aku doakan semoga hang cepat
dapat kerja.

A.I.Z.A.T said...

bagus ar man kalo ko da sedar,
wakakkakkakaka.gurau2!!

tapi time kasih ar sbb mendoakan aku, insyaallah, ade rezeki bile da keje nati, ak blnje mkn kat pelita.huhu

Aizat's life © 2008. Design by :Yanku Templates Sponsored by: Tutorial87 Commentcute
This template is brought to you by : allblogtools.com Blogger Templates