Monday, May 18, 2009

3 SEASON STRAIGHT JE MENANG

Wazza, United 'heart'

Tevez de saviour

Rio- Rock Solid Defend

Park Ji Sung-Asia's proud

Well well well


Gaz angkat Trofi, ish ish


We Are The Champion

Fergie 'my man'


Ehem ehem.. pehal ni beb? ade party ke? hahahahhahahhaahhaha.. best gile, ala, ape sgt la menang title 3 season straight ye dak(belagak)?? huhu.. puas ati aku beb.. season ni dah ade 3 cup, mintak2 ar dapat lagi 1(Champions League),amin..

Lepas draw 0-0 ngan Arsenal semalam, macam nak nangis pun ade, tapi takde ar aku nangis.
Fan Liverpool nangis ade ar kot. hahahaha.. ye ar, selambe je lead table 87 point, game tinggal 1 lagi, lawan Hull 24 hb ni kol 11..

Liverpool menang ngan West Brom tadi pun dah xde membawa makna kat aku.. To hell with kop!!Pagi ni bile aku baca paper STAR, slambe je Benitez gilo tu bg statement,
"MAN UNITED ARE NOT THE BEST"..

Hello wei, kalo x the best, cane ble champion? ko ni bangang ko apo?? dah no 1, mesti ar lagi best dari team ko yang bangang asik berharap nak menang padahal hampeh tu, yang si botak gondol ni lak selambe bagi aku panas ati.Bodo!!!

To Benitez and Liverpool- "You guys suck!! and ya'll always be"..tq.. hahahahhahahhaha.. Semalam tgk game kat Pelita, slambe je ade mamat2 sokong Liverpool' kononnye cam jerit2 bile Arsenal try.wei, korang xde maruah ek?? sokong team sendiri dah ar, bongok!!!

Akhir kata, mohon ampun dan maaf atas semua bahasa yang menyakitkan hati, tapi aku puas ati sangat bile Manchester United champion, wahahahhaha...

GLORY GLORY MAN UNITED,
GLORY GLORY MAN UNITED,
GLORY GLORY MAN UNITED,
AND THE REDS GO MARCHING ON ON ON!

11 comments:

rudy syah said...

well done Man Utd...!!
menang gak..
walaupown aku x fanatik sgt pasal bola tp, aku sokong team Man Utd...
hehehehehe...

rudy syah said...

well done Man Utd...!!
menang gak..
walaupown aku x fanatik sgt pasal bola tp, aku sokong team Man Utd...
hehehehehe...

NoRT said...

waahhhhh... bergumbira la hg Jat... jgn pdulikan LiverFOOL fans tu.... saja je tu bikin gempaq....

A.I.Z.A.T said...

Rudy Syah-

Time kasih banyak la sbb komen sampai 2 kali,hehe..
apepun, Man United memang The BEST!

A.I.Z.A.T said...

Nort-

Heheh, mesti ar Nort, dah bape tahun asik begumbira je,huhu..aku saje nk ejek2 dorang ni. huhu.

Mr. Azman @ Kreuger said...

yeayyyyy..... MU menang lagi.
best best... padan muka chelsea
belagak nak mampos.... muahaha

joegrimjow said...

sukew la yek
huhu

dew t shirt man u
xmo ke?
lalala~

naddysh said...

GLORY GLORY MU!

hee~

Anib said...

yay...mng trophy sudah 18 kali.
tak saba nk mng cmpion leg lak.
tapi dgr citer man u pakai all white kt rome nnt.
jadi white devils la pulak.

»Tä§häbellä« said...

Compius ni dimanakah my hero berada diketika ini kenapa dia x julang piala tu :(....cristiano ronaldo huhuhuhuhu...xkan M.U menang tanpa c.r xpatutt! xpatutt!

zool said...

tahun depan tgk sapa ek..
mesti Boca Junior menang..
Eh salah chaneel plak

Aizat's life © 2008. Design by :Yanku Templates Sponsored by: Tutorial87 Commentcute
This template is brought to you by : allblogtools.com Blogger Templates