Friday, May 1, 2009

AWARD DARI ELEEA - FRIENDSHIP AWARD KE-2

Salam senmua..Selamat pagi, selamat menyambut hari pekerja, harini 1 May, 2009 tepat jam 7 pagi waktu KL dan kawasan2 yang sama waktu dengan Uganda (aku tau aku merepek,ignore me).

Pagi ni(time aku wat entri ni), aku menerima 2 kejutan, emm kire kejutan gak ar, tapi xde ar tekejut sampai sakit jantung. Kejutan yg Pertama sekali bile aku bukak blog, aku akan tgk update kekawan lain kat blog aku, dan tadi aku nampak saudari Eleea 'spam' kat 'chatbox' aku, gitau


"Salam...jangan lupa ambil award utk kamu ya... =D"


Ni ar FRIENDSHIP award dari cik Eleea

Hehe, thanks Eleea sebab bagi award yang x ternilai ni(bodek ikhlas), meskipun ini adalah award sama yang kedua aku dapat, tapi aku tetap berterima kasih sebab, sekurang-kurangnya aku tau ar blog aku ni ade gak orang yang baca meskipun tak ramai cam otai2 blogger yang lain,

Namun aku pasrah dan bersyukur dengan adanya segelintir blogger seperti Eleea ni, kerana masih memberikan aku semangat untuk terus berblogging(maaf kerana menulis ayat skema ini,hahaha,stop it Aizat!!)

Kejutan yang kedua pula ialah pabila melihat Cik Tashabella yang 'berjaya' update blognye setelah lebih kurang sebulan tidak berbuat demikian, aku dah ar baru tau dia lama x update blog(hehe,sorry Tasha), tau pun pasal aritu time aku terpikir nak bagi award kat dia(dah bagi pun), baru ar aku bukak blog tasha ni, dan baru gak ar aku tau dia 'berehat' seketika dari berblogging sebab sangat bz..

Cite pasal Cik Tashabella sorang ni, dia adalah antara pengunjung setia blog ni selain Eleea,
dan peng-'update'-an dia amat menggembirakan tanpa sebab yang munasabah, harap maklum..

Take care, daa..Assalammualaikum w.b.t

8 comments:

ELeEa said...

Hahaha...thanks r Bro siap wat 1 entry lagik...
miahahahahaha

»Tä§häbellä« said...

uitzzz!! huhuhu terkedu tasha membacanya..terharu pun ada gak thank sesangat bro..lastnya berjaya gak tasha update blog setelah sekian lama menyepi..hihihii..

A.I.Z.A.T said...

Eleea-

hahah, power kan? welcome welcome.. momantai(no problem)..

A.I.Z.A.T said...

Tashabella-

Nape tekedu Tasha? haha, terharu konon, haru biru tau ar..huhu.. yeah, tahniah ar sbb bejaya update.. huhuh..

take care

NoRT said...

bagus jat..tros kan memblog

A.I.Z.A.T said...

Nort-

ye ar,teros ar.kang belok2 susah lak nort,hahahhahha.thanks

Farah Amin said...

wahwahwah dpt award :)

A.I.Z.A.T said...

Farah Amin-

heheh..ala biasa je award ni..huhu

Aizat's life © 2008. Design by :Yanku Templates Sponsored by: Tutorial87 Commentcute
This template is brought to you by : allblogtools.com Blogger Templates