Monday, March 16, 2009

WALIMATULURUS n THANKS TO KAK MALA

*kad diedit tanpa kebenaran tuan punye kad, harap maklum


Ini ialah kad jemputan kawin, bukan kad harijadi, atau hari ibu, atau hari raya dan hari raya qurban..kad kawin ini tepaksa di-emel oleh encik Nurmala, kerana aku da silap bagi adress kat die, tapi thanks ar sebab sudi menjemput.hehe.

Insyaallah, 29 mac ni, saya datang besama Jai, dan ura2 mengatakan smlm, Jai nak ajak Kreuger pegi skali skali..kalo encik azman kreuger free aritu, meh ar skali.. kat Wisma sejarah, tepi pepustakaan negara, ahad, 29 mac ni..masa perlu dikonpemkan kembali..hehehe..

Selain memenuhi undangan majlis perkahwinan, aku agak excited sbb majlis ni da mcm gathering blogger2 lak..heheh..xpe ke?? ehhehe..jupe di sana, insyaallah..

**p.s-Thanks kak 'mohd' nurmala kerna menjemput**

8 comments:

ELeEa said...

Eleea nk ikut....
Tp time 2 ada kijer...
Huhuhu...
Aizat tulun kem slm la sumer2 blogger2 yg ada eyh..
...& pengntin...even xsaling kenal...
=)

SELAMAT PENGANTIN BARU wat Nurmala...

p/s : aizat sowiiii...pnjam ruang sket...hehehehe

Mr. Azman @ Kreuger said...

hari ahad le tuh... insyaallah boleh
la kot.. tapi bab transport ni
susah skit aku nak kompom... munkin
time tuh transport dipakai oleh
akak aku untuk bershoping katak
untuk membeli barang dapor.

nanti sms or jerit kat blog aku
camne citer ok~

thanks~

NoRT said...

selamat bro...

»Tä§häbellä« said...

Kawan bro aizat dah nak kawen..
bro aizatnya bilew lagi..
sure dah ada calonkan hihihi...

A.I.Z.A.T said...

Eleea-

ala ape ar, jgn ar keje ari ahad.
meh meh.kite g kenduri kawin..
hehe..

A.I.Z.A.T said...

Mr Azman-

hahaha,slambe ar bro..jom ar gi..
mintak2 ade ar transport ko aritu..
nati aku suh jai ym ko ok..
pape gtau..daa

A.I.Z.A.T said...

Nort-

Selamat selamat..hehe

A.I.Z.A.T said...

TaShabella-

Blom kje lagi ar, mane ble kawin.
hehehe..awak tu bile lak??
calon blm ada. colan bnyk ar..
wahahahhahahaha

Aizat's life © 2008. Design by :Yanku Templates Sponsored by: Tutorial87 Commentcute
This template is brought to you by : allblogtools.com Blogger Templates