Monday, October 13, 2008

Selamat Hari Jadi aku

Kek sakti tajaan abg bob n akak ipa
]
Kawan-kawan yang best


Baju hikmat sumbangan akak


hehe..Semalam(Ahad,12 Oktober 20078) ialah birthday aku yang ke 19..eh silap 24 tahun..
dah tua aku..syukur sebab masih panjang umur..cume keje je blum dapat..(malunye). hari sabtu malam adik beradik aku sume bekumpul kat kg baru dan dorang celebrate bday aku malam tu walaupun kol 12am tu baru masuk arijadi aku..time kasih sume..jai,bad,udi n azizul pun ada datang..komeng xde gi mana tah..


Makan malam tajaan kakak(lagi)

Jai(masak french fries dan nugget)

Begambo sakan

Semalam pulak,kawan aku yg rusdy tu buat makan2 gak, so aku ngan jai dtg ar umah die kat keramat sambil membasahkan baju dan seluar sebab bawak ais dari kg baru..hahah..dari jam 3 sampai 6 lebih dok kat situ,kwn aku yg ena tu pun ada..so malam tu plak, aku, jai, udi dan ena gi umah akak aku kat ampang sebab aku 'paksa' akak aku belanja makan pizza..hehe..so kami pun pegi jam 9 dan balik kol 11.30pm..time kasih kepada sume kawan2 tercinta sebab meluangkan masa dengan aku pada harijadi aku..yahooo..daaa

13 comments:

akusape! said...

Hepi besday jat...

-dazZ- said...

epi besday aizat.... dah beso dah die...muleh tawen dah ni.. ekeke

aizatbest said...

time kasih jai..heheh..
time kasih gak daztomei..
mana ble kawin lagi,keje pn blum..

Signorina Syima said...

eh... ko bukan 26 thn ker?? apsal tak keje lagi??

ko ni memilih sgt keje kot..

anyway.. happy birthday...

aizatbest said...

syima..ko ni nak kutuk ke nasihat ke tnya ar dlu..jgn pandai2 je buat ideologi sendiri!!

aku x keje sbb mmg ak xnak keje aritu.mana ade pilih2 pn..

anyway thanks ek wish aku

Frantic Finger said...

aku konpius..
nape ko xltak pic dapur tbakar pas jai goreng nugget tu?


hehe~

Anonymous said...

minta maaf tak dapat dtng befday kau malam tu...aku g kami gig..sori......-komeng

Dayu said...

kamu punya kawan2 yg best
best..best
hepi belated bday
semoga cepat dpt keje..sabar je skit lagi, nanti ada lah tu..
rezeki di mana2, tggu je..

GADIS yaya said...

tak ajak! benciiiiiiii

twistiesgurl said...

hepi belated bufday...(terlambat dah aku rase nih...)
senornyer aku baru buka blog kawan2 .. so terbace la al kisah bufday nih...
neway...happy belated bufday n happy sokmo k....

** psstt... pandai ke jainudin tu masak?? ekekeke....

aizatbest said...

pandai ar.macam2 die bole masak.sbb tu ar kalo ko bekenan 'twistiegurl'..ko kene masuk minang dia..duit tu boleh deposit dlm akaun aku..hehehe.thanks ek wish bday aku..
xpela lambat,janji ikhlas..daa

ELeEa said...

Hepi Belated Bestday aizat...
xsngka r....bln yg sama r kita ni rupanya...
Harap xtlmbat wish...
Smoga pjg umo, mrh rezeki, n may Allah bless u owiz... =)

twistiesgurl said...

pandai upenyer jainudin ni...
kalo ko nk tau..mase bbq kt umah aku hr tu...die pandai makan je...ni yg aku musykil nih...
meminang??? (pikir2 sejenak)
haha...

Aizat's life © 2008. Design by :Yanku Templates Sponsored by: Tutorial87 Commentcute
This template is brought to you by : allblogtools.com Blogger Templates