Sunday, June 15, 2008

Happy Fathers Day

(post ini mengandungi unsur2 yang mungkin mengguris hati,harap maaf)

Selamat Hari Bapa diucapkan kepada bapa anda serta bapa kepada sedara anda diluar sana mahupun yang berada di seluruh semenanjung tanah air serta sabah dan sarawak mahupun asia tenggara..heheh..sapa2 yang belum wish tu, bawak-bawak ar gi wish cepat kalo bapak korang ada.. dan sementara dorang ada lagi, sebabnya pada aku ar..kebanyakan orang selalunye tak reti2 nak appreciate family atau orang lain masa orang tu 'ada', pastu bile dah hilang, bile dah tak bole nak jupe, bila orang yang selalunya menghargai korang tu dah fed-up, takpun dah mati, dah lari..baru ar korang sibuk2 nak menyesal ar, rindu ar..rindu tengkorak korang sebab, sape suruh korang wat camtu..sape yang dah wish tu, tahniah ar sebab korang dah membuktikan korang bukanlah macam sesetengah 'mangkok hayun' yang lupa diri..ayah ko sendiri wei..die yang bela ko(kalo die bela ar).. takde die takde ar ko..hehe..tapi aku kira special case sebab ayah aku tak bela aku, so aku xyah ar sibuk2 nak membazir kua duit beli kad ke kek ke nak wish..sebab dia pun tak reti nak appreciate aku..so "what you give you get back" la kan..hahah(evil sungguh)..lagipun bagi aku ar, lagi ar elok kalo dia xde(what i mean dead la rite) because if u do so, atleast it was fate, u can't do nothing but if u choose not to take care of ur own blood then ran away from it, then to me ur nothing..i repeat..NOTHING to me..ur no worth to be remembered as i will not forget, ur de reason to all my suffer and im glad ur never was around all these day.. so be it..im better off dis way..happy fucking fathers day..god bless

3 comments:

Rohaza said...

sedih nyer awak nyer komen...any how he's still ur father till the end.

pn rohaza
http://rohaza.com

S Y A S Y A said...

die ttp ayah awk...
chill la k..
jom jumpe owg jom...huhu

sн:мa said...

Ouch :(
It's okay.
I hope nanti u'll be a better father :)

Aizat's life © 2008. Design by :Yanku Templates Sponsored by: Tutorial87 Commentcute
This template is brought to you by : allblogtools.com Blogger Templates